Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jövök zavarba a pártomtól?
Jó párszor zavarba jövök a pártomtól. Ha úgy néz, olyan hangsúllyal/hangszínen beszél velem, vagy ha meztelenre vetkőzik előttem. Majd kiugrik a szívem olyan hevesen ver, iszonyat melegem lesz és képtelen vagyok a szemébe nézni. Persze ezt nagyon élvezi és szeret még rá is játszani. Múltkor azt mondta, hogy full rákvörös az egész fejem. Nem értem ilyenkor mi van velem. 2 éve együtt vagyunk, tehát azt se lehet mondani, hogy új keletű a dolog azért van ez. Egyik páromnál se volt még ilyen.
Tudom élet nagy problémája, de nekem ez annyira szokatlan😅
20-as éveink elején járunk mindketten
Van egy csaj kolléganőm, aki folyton elvörösödik. Szerintem nagyon cuki. :)
Ne problémázz ezen. Biztos neki is bejön ha elpirulsz.
Én is mindig elpirulok ,főleg ha valami disznóságot is mond hozzá.
Szexi nekik, nyugi :)
40 éves vagyok, az asszony 35. 11 éve vagyunk házasok, de egy kellemes bókkal még mindig zavarba tudom hozni. Ez jó! Ne érezd cikinek - inkább cukinak! Szeressétek egymást! Legyetek boldogok!
Fúúú bazze, de szórtam most a pozitív energiát!
Lehet még szerelmes vagy! Örülj neki! 😊
Emberek többségénél hamar alábbhagynak az ilyen érzések, irigykedve olvaslak 🙂
Köszönöm mindenkinek a válaszát nagyon aranyosak vagytok🤗
#5 olyan jó az ilyet olvasni☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!