Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a dolgot hogyan lehet megszokni, lazán kezelni, elhagyni a zavarba eséseket?
Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok. Nem nagyon voltam sikeres a lányoknál, kerültek, többször is elutasítottak, és elment a kedvem az egésztől. Aztán még tavaly novemberben csatlakoztam egy haverom unszolására, egy amatőr színjátszó csoporthoz, ahol értelemszerűen több csaj is van. Az egyikük a kezdetektől fogva figyelt engem, szemeztünk néha. Elkezdett felém közeledni, amit eleinte észre sem vettem. Olyan szép, okos s jólelkű, hogy meg sem fordult az a fejemben, hogy akarhat tőlem valamit. Aztán néhány hete közel kerültünk egymáshoz, vagyis a kapcsolat kezdete szilveszterre tehető. Inkább a randizás kezdete, de néhány hete kimondtuk, hogy akkor mi együtt vagyunk. Rengeteg találkozunk, a hétvégéket egymásnál töltjük, de mivel a munkahelyünk közel van mindkettőnk lakásához, így hétköznap is gyakran együtt vagyunk. Rengeteg szexelünk is, nagyon kívánjuk egymást. Annyi a lényeg, hogy ez számomra hihetetlen, még mindig zavarba jövök, amikor meglátjuk egymást, gyakran ideges vagyok, amikor valamit közösen csinálunk, bár az izgalmam, zavarom a találkozásunk utáni 10-15 percben elillan.2019. márc. 7. 21:35
1/2 anonim válasza:
Ha nem görcsölsz rá elmúlik. A figyelmedet másra kell összpontosítani. Ez olyan, mint amikor muszáj lenne aludnod, mert másnap korán kell kelned, és a világért nem tudsz elaludni, és minnél idegesebb vagy annál kevésbé tudsz aludni. Kezdj el másra koncentrálni. 👍
2/2 anonim válasza:
nem értem a problémádat. irigyellek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!