Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan akar elhagyni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akar elhagyni?

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt, az utóbbi időben viszont kicsit több volt a konfliktus köztünk a kelleténél,-bármilyen apróságról is volt szó.

A tény állás: Ő már teljesen önálló, egyedül él.

Én jelenleg OKJ-n vagyok és még szeretnék tovább tanulni. Családommal lakom.

Mindenféleképpen össze akar költözni, vagy hozzá vagy hozzám. Nem tágít, jogosan hagyna el ilyen miatt?

Tényleg komolyan tervezek vele és nagyon szeretem, azonban ez szerintem nem úgy van hogy csak kitalálja hisz nem egyedül vagyok a fedél alatt.

Tapasztalatok? Vélemények?

20/L , a srác 25

2017. ápr. 9. 20:39
1 2
 1/13 Bad G-Sus ***** válasza:
ha nem érti meg hogy várnia kell , akkor hagyd had menjen :D
2017. ápr. 9. 20:41
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
En nem ertem a konkret konfliktust. Az vilagos, hogy miert ne koltozzton hozzatok. Ezt egy felnott ember nem is ertem hogyan talalhatja ki komolyan. Viszont ha o egyedul el, akkor teged mi akadalyoz meg a hozzakoltozesben? Ilyen helyzetben, ha a parom nem akarna osszekoltozni velem, akkor en is elgondolkoznek hogy mit is csinalunk mi egyutt ha 4 ev utan erre nemet mond.
2017. ápr. 9. 20:51
 3/13 A kérdező kommentje:
Azért mert nem tudnék a kasszába beszállni hisz töredékét nem tudnám kiszakítani mint ő , egy ösztöndíj azért még sem ugyanannyi... Ebből lennének csak nagyobb gondok. Vele akarok lenni,nem szeretném ha elmenne, Ő viszont választás elé állított.
2017. ápr. 9. 20:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Választás elé állított?

Akkor mondd meg neki, hogy mivel ultimátumot adott és nem akarod elveszíteni, ezért hozzáköltözöl, de az első alkalommal, amikor kiesik a száján, vagy csak gondol rá, hogy ő tart el, azonnal elköltözöl tőle.

Mert azzal remélhetőleg tisztában van, hogy neki kell majd eltartania míg tanulsz, legalább azon a szinten, mint amiből most ki akar rángatni!

Ennyit kell mondani és nem többet, aztán gondolkodjon!

2017. ápr. 9. 20:59
 5/13 anonim ***** válasza:
40%

Nem ertem, minek lepontozni ilyen esetben nullara egy valaszt...

Kerdezo, ha komolyan terveztek, akkor ez miert be ferne bele? A komoly tervezesben az is benne van, hogy egyszer megfordul a helyzet. Vicces lenne, ha akkor meg mondjuk elkoltozne a baratod, mert epp nem tud belerakni a kasszaba :D. Okj mellett meg siman lehet diakmunkakat vallalni, egyetem mellett meg plane, csak okosan kell felvenni az orakat (meg persze nemileg szakfuggo is, tehat nem az orvosirol allitom ezt).

2017. ápr. 9. 21:08
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen,viszont jelenleg mivel szüleim dolgoznak rám marad rengeteg itthoni teendő is,testvéremért járok. Nyilván ezt átlehetne szervezni, attól viszont a probléma ott marad hogy gyakorlatilag eltartana amitől én érezném magam kellemetlenül. Haza így is mindig 5 órakor érek tehát legfeljebb 4 órás műszakot tudnék vállalni de hogy hol az kérdéses.
2017. ápr. 9. 21:21
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Én úgy gondolom, hogy iskola mellett, jövedelem nélkül nem költöznék oda senkihez.

Miért is kellene elmennie diákmunkára, amikor jelenleg a szülei megteremtik neki a feltételeket, hogy gond nélkül csak a tanulással foglalkozzon és az otthoni teendőkben segítségükre legyen?

Csupán azért, hogy pasinak kényelmesebb legyen csak átnyúlnia az ágyon?

Mert nyilván háztartást nem fognak vezetni, gyereket nem terveznek, a lánynak így is alig van szabadideje, ha dolgozna, még annyi sem lenne.

A hétvégéket biztos így is együtt töltik a pasival, feltehetőleg annak a lakásán, akkor mi kell még?

2017. ápr. 9. 21:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg te hagyd ott, tulajdonaként kezel.
2017. ápr. 9. 23:30
 9/13 anonim ***** válasza:
megértelek, én se lennék kitartott
2017. ápr. 10. 01:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát, sok igazság van benne.
2017. ápr. 10. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!