Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan akar elhagyni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akar elhagyni?

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt, az utóbbi időben viszont kicsit több volt a konfliktus köztünk a kelleténél,-bármilyen apróságról is volt szó.

A tény állás: Ő már teljesen önálló, egyedül él.

Én jelenleg OKJ-n vagyok és még szeretnék tovább tanulni. Családommal lakom.

Mindenféleképpen össze akar költözni, vagy hozzá vagy hozzám. Nem tágít, jogosan hagyna el ilyen miatt?

Tényleg komolyan tervezek vele és nagyon szeretem, azonban ez szerintem nem úgy van hogy csak kitalálja hisz nem egyedül vagyok a fedél alatt.

Tapasztalatok? Vélemények?

20/L , a srác 25

2017. ápr. 9. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én megértelek teljesen, én sem szeretnék pénzügyileg függeni valakitől, tartozni neki. Szerintem már emiatt véget vetnék egy kapcsolatnak, mert megenne a bűntudatom.

Sajnos kénytelen lesz megérteni, hogy még várnia kéne, bár megértem őt is, mert azért már elég régóta együtt vagytok és ő komolyabbra fordítaná a sztorit. De ha látja, hogy te is komolyan gondolod, kénytelen lesz elfogadni a helyzetet... :/

2017. ápr. 10. 10:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó nem akarlak megbántani, de valahol a szüleidtől függtél egész életedben pénzügyileg, az mennyivel másabb?

Ja mert ők a családod?

2017. ápr. 11. 08:52
 13/13 anonim ***** válasza:

#12 értem az érvelésed, jogos is!

De igen, csak ezzel tudok érvelni: ők a családom és szerencsére tdudom, hogy bármikor segtenek anélkül, hogy azt később felrónák nekem (mellesleg én 16 éves korom óta diákmelózom/dolgozom és nekem nagyon szivügyem a pénzügyi függetlenség)

2017. ápr. 11. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!