Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti zavarba szoktatok jönni hogyha egy fiú odamegy hozzátok udvarolni?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 20. 18:48
1/10 anonim válasza:
nem, mivel 99%-ban úgyis elhajtom mert nem elég jó. szerencsére van bőven kit elhajtani
4/10 anonim válasza:
Az attól függ, ki jön oda... Ha olyan aki tetszik,akihez vonzódom, akkor bizony zavarba jövök.
5/10 anonim válasza:
Nem.En mindenkinek orulok.Persze nem mindenkit veszek udvarlo szamba,de akarkivel eldumalgatok vagy elviccelodok ideig oraig(ha nem esik at a lo tuloldalara).Full fogyatekosok meg csovesek is jottek oda hozzam "felszedni" ,es akik oda jonnek 99%ban nem az eseteim,meg nem is igazan szazasok,de ha egy ember kivancsi ram,es veszi a batorsagot hogy oda jojjon hozzam,sosem hajtom el.Nem halok bele 1-2 jo szoba,vagy poenba :)
6/10 anonim válasza:
Nem, mivel soha senki nem jött oda hozzám.
Ha megtörtenne, valószínűleg szivatasnak hinném.
8/10 anonim válasza:
Nem, nem szoktam zavarba jönni.
9/10 anonim válasza:
Én mindig azt hiszem, hogy ohh hát profin kezelem az ilyen helyzeteket...és nem én mindig zavarba jövök. Próbálok vicces lenni meg alapvetően mosolygós vagyok szóval nevetgélni általában mindig bejön és tudok beszélgetni a sràcokkal...de utólag valamiért mindig úgy érzem hogy sík idióta voltam :D.
10/10 anonim válasza:
Persze, nagyon. Főleg ha rajta is látom hogy zavarban van. De mindenkivel kedves vagyok, és elbeszélgetek, aki odajön hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!