Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok lány miért jön annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány miért jön annyira zavarba ha leszólítják őket?

Figyelt kérdés
Nem szoktam olyan sokszor odamenni lányokhoz de amikor igen akkor úgy 90%-uk rögtön elpirul és zavarba jön pedig egyáltalán nem szoktam nyomulni vagy erőszakoskodni velük és mégcsak ilyesztően sem nézek ki szóval nem miért lehet ez.

2019. márc. 22. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem mindenki olyan tök közvetlen, nyitott, barátságos, mint te.
2019. márc. 22. 18:59
 2/6 anonim válasza:
93%

Lehet, hogy önèrtèkelèsi problèmájuk van kicsit, ès meglepődnek, hogy valaki felkeltette az èrdeklődèsüket, pedig magukat nem tartják "extra szèp, vagy bombázó" lánynak. Ès nehezen tudják kezelni a helyzetet mèg akkor is, ha igazából tènyleg szèpek.

Vagy csúnya vagy, ès nem akarnak nyíltan elküldeni a sunyiba, hogy nincs kedvük beszèlgetni veled.

Vagy te vagy vonzó külsejű srác/krapek, ès a legtöbb nő alapból zavarba jön a jókèpű fèrfiaktól. -- de van egy olyan èrzèsem, hogy inkább az utóbbi az igaz, ès tudod magadról hogy ettől van. Csak szeretnèd legyezni az ego-dat itt is. :D Hogy jajj, zavarba jönnek tőled a lányok. VAJON mièrt.

2019. márc. 22. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A keregetokon kívül senki nem szólít le embert. Szerintem csak meglepodtek.
2019. márc. 22. 19:13
 4/6 anonim válasza:
100%

Vagy olyan èlethelyzetben vagy hangulatban vannak, hogy egyèb más dolguk gondolatuk is van, mint idegenekkel beszèlgetni, ès egyszerűen kellemetlen nekik.

Hogy szokták fogadni a közeledèsed azon kívűl, hogy zavarba jönnek, kèrdező? Alakult már ki valami ilyen leszólítósdiból?

2. hozzászóló vagyok mèg mindig.

2019. márc. 22. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert az utcán nem arra koncentrálsz. Az is meglep ha valaki útbaigazítást kér. elsőre azt sem szoktam tudni hol vagyok hirtelen. Vagy ha valaki rámköszön, az esetek felében azt sem veszem észre ki az annyira meglep, kell egy pillanat ahhoz is, hogy egy sima sziát visszamondjak.

Mész célirányosan, gondolkozol a napi kis dolgaidról és kizökkentenek belőle.

2019. márc. 22. 19:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Se nem jó képűnek se nem rondának nem tartom magam inkább átlagosnak azért próbálkozok a leszólításos módszerrel ismerkedni mert neten sohasem válaszoltak a lányok.
2019. márc. 22. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!