Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit is akar a lány igazából?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit is akar a lány igazából?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megismertem a neten egy lányt aki 7 évvel fiatalabb tőlem és udvaroltam neki.Elhivtam randira de azt mondta nem vagyok az esete, ma pedig rám írt hogy találkozhatnánk kitudja mi lesz mert mint barátot kedvel.

2019. márc. 10. 01:06
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Arra még jó lehetsz, hogy fizesd a számlát, vagy pakold a bútorait.
2019. márc. 10. 01:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Na ő pont nem az a lány!
2019. márc. 10. 01:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Még ő se tudja. És ez nem is baj. Az esélyt megadta, tehát nem csak külsőségek alapján akar dönteni. Plusz elég intelligens ahhoz, hogy tudja, egy fénykép nem sokat mond el a másik valódi külsejéről vagy vonzósági fokáról. Én is mentem már bele úgy netes ismerkedésbe és randiba, hogy kép alapján kikukáztam volna az illetőt, de annyira elvarázsolt a személyisége, hogy ennyi esélyt megérdemelt. Amúgy meg egy 10/10-es férfi volt, csak a lép volt béna és soha meg nem tudom, ha nem megyek el.
2019. márc. 10. 01:21
 4/6 A kérdező kommentje:
De eleinte ő nem akart semmit?Most pedig mégis hátha alakul?
2019. márc. 10. 01:24
 5/6 Karena26 ***** válasza:
Átgondolta a dolgot, és lát rá esélyt, hogy mégis. Mi a bajod ezzel? Ha megsértette az egódat, vagy bizalmatlan vagy, inkább el se menj...ki tudja, mi alakulna, de a te bizonytalanságod úgyis tönkreteszi a kapcsolatot egy idő után.
2019. márc. 10. 03:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs más,így megpróbálja veled.Meggondolta magát,mert ilyen határozott.Valaki felhívta rá a figyelmét,hogy még akármi lehet,ha amùgy nem talál olyan rondának.De Tőle kéne megkérdezni.Nem is értem ez miért nem történt meg.Egyébként Te is rájöhetsz,hogy élőben már nem olyan szimpatikus,és tetszetős.
2019. márc. 10. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!