Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan lány akit nem zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány akit nem zavar az ha egy fiúnak ő lenne az első barátnője 24 évesen?

Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 12:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Ha egy lakatlan szigeten éltél eddig, akkor a válasz igen. Amúgy biztos van, attól függ milyen vagy.
2021. nov. 4. 12:58
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
engem zavarna, mert olyan kis szerencsétlennek tűnne fel előttem, h. felnőtt ffi, és még soha nem sikerült becsajoznia.
2021. nov. 4. 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:
47%

Nem kell tudnia róla. Ha marcangol belül hogy tudnia kell ezt, akkor még túl naív vagy, kell 1-2 női pofon míg felébredsz.

Röviden az lesz amit a 2-es ír, gyökér leszel a szemében.

2021. nov. 4. 13:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3

miért, inkább hazudjon magának múltbeli barátnőket, ha szóba kerül ismerkedésnél az előélete?

az ágyban úgy is ki fog derülni, h. full tapasztalatlan, sőt, már az első csóknál is.

2021. nov. 4. 14:12
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Ennyi idősen nálam még beleférne, ha amúgy nem látszik rajta, hogy mennyire nincs tapasztalata. Az még oké, ha kicsit izgul az elején vagy ilyesmi, de ha kb hozzám se mer szólni és nekem kéne mindent irányítani, kezdeményezni, akkor az már zavarna.
2021. nov. 4. 14:23
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
Scifi. Ha eddig nem volt baratnod, mert hianyoztak hozza a skilljeid, akkor mitol valtozna meg ez hirtelen?
2021. nov. 4. 14:49
 7/11 anonim ***** válasza:
15%

Nincs. Max ha valami papucsot keres magának akit az orránál fogva vezethet.

De komoly, normális kapcsolatra nincs. A nők ugyanis Férfit keresnek. Egy teljesen tapasztalatlan huszonéves meg aligha nevezhető férfinek.

2021. nov. 4. 15:00
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
menj el akkor prostizni szerintem én is így teszek barátnőm most sincs 25 évesen de legalább szexelek
2021. nov. 4. 15:47
 9/11 anonim ***** válasza:
51%

Egy normális nonek nem szamit.

Itt felesleges feltenni a kerdest, minden no mas...

2021. nov. 4. 17:12
 10/11 anonim válasza:
73%

Egy normális nőnek nem ez a fontos. Van, hogy örül neki. Nem kell a múltadra féltékenynek lennie:)

Ne aggódj! Ez nehogy vissza tartson az ismerkedésben!

2021. nov. 7. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!