Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez kapuzárási pánik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kapuzárási pánik?

Figyelt kérdés

Mi van, ha már 20 éve vagyok a párommal, van egy 17 éves kamasz gyerekünk, akik már eléggé önjáró, mi teljesen rendezett anyagi körülmények között élünk, de a párommal semmi az égegyadta világon közös témánk nincsen, a munkáján kívül, amit én erőltetek, mint beszédtéma, ha rajta múlna még erről se beszélnénk. Sokat dolgozik, mondhatni munkamániás, az építőiparban, szakemberként, vállalkozóként. Sokszor hétvégén is dolgozik. Este kb csak számítógépezik, tv-t néz. Szóval a jólétet ő teremti, de én is független vagyok el tudnám tartani magam, dolgozok teljes munkaidőben.

Sokszor hiányzik, hogy szellemileg egy szinten lévő, a világ dolgai iránt érdeklődő legyen, nem lehet vele semmiről beszélni.

Szerintetek érdemes így leélni az életet, hiszen ha már eddig kitartottunk egymás mellett, akkor már mit ugráljak, nem? Vele csak unalmas, de biztonságos, és kényelmes. Míg egy másikkal, ha találnék, minden kérdésessé válik.

Ti is megkötnétek az alkut az élettel, ha legalább anyagilag tuti hogy így minden oké lenne? Ha mondjuk tudnátok azt, hogy a párotokkal egyáltalán nem illetek össze?

48 N

2022. ápr. 15. 19:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
4: ja meg annyit, minden támadó szándék nélkül (bár te elegsarkosan fogalmaztál) : az élet nem fekete és fehér. Nem minden olyan rém egyszerűen eldonthető persze itt arc nélkül osztani az észt egy másik arc nélkulinek, minden felelősség nélkül igen könnyű. Meg ítélkezni is. Kicsit beleérezni magad a szituba, és feltételezni hogy nem csak jó meg rossz szereplő van a sztoriban: na az az igazán nehéz. 😉
2022. ápr. 15. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Tény,hogy hogy sarkosan fogalmaztam, de ítélkezést nem látok benne sehol. A leírások alapján tettem egy megállapítást,melyet a #10 kommentedben magad is megerősítettél. A szereplők egyikéről se írtam se jót, se rosszat. Viszont minden kérdésedre válaszoltam. Nem, én "nem alkudnék meg az élettel, ha tudnám azt, hogy nem illünk össze." Ezt írtam le.

Te viszont erre vártál megerősítést: "Ha már eddig kitartottunk egymás mellett, akkor mit ugráljak nem?" Ezt is leírtam, hogy igen(beleéreztem magam a szituba), ha ugyanis társfüggő lennék biztos én is ezt tenném. Van 2 társfüggő barátnőm, tőlük tudom. Bocs, hogy én nem vagyok az.

Ha nem válaszokat vártál, csak hogy simogassuk buksidat, hogy te szegény, milyen rossz neked, jelezhetted volna, mert így félreértettem.

2022. ápr. 15. 21:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kapuzárási pánik. A baj a #5 kommentedben látszik. Hogy mással még csinálna is programot, de csak veled kettesben nem.

Viszont, hogy lépj-e, nehéz kérdés.

Mert nagyon-nagyon kétesélyes.

De az sem mindegy, hogy milyen körökben forogsz, mekkora ismeretségi köröd van...tehát mennyire lenne lehetőséged ismerkedni.

Mert ahogy olvasni lehet, a netes társkeresők nem a legeredményesebb helyek.

2022. ápr. 16. 02:19
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
48 évesen csak szexre fogsz kelleni az új lovagoknak, ne álltasd magad! Ebben a korban szerelem max.szeretői kapcsolatban vár rád és az se rendelésre jön, de ott se azt kapod, amire vágysz. Az a helyzet, hogy az élet ennyi.
2022. ápr. 16. 02:20
 15/15 A kérdező kommentje:

O , netes tarskereson tuti nem ismerkednék.

De ja, elég keteselyes egy ma még jónak tűnő váltás is. Inkább maradok a langyosba.

És kitalalok magamnak programokat amitől boldogabb leszek. Ezt másik ember csak ideig óráig nyújthatja.

2022. ápr. 16. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!