Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez valami kapuzárási pánik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami kapuzárási pánik?

Figyelt kérdés

Szóval az a bajom.. Hogy randiztam egy sráccal akire mindig is vágytam. Én is tetszek neki, volt csók is egy szóval jó volt vele, keres azóta is.

De valahogy azt érzem hogy össze vagyok zavarodva, nem akarok vele beszélni nagyon és félek. Pedig nem akarok senki mást.

De elmentünk a barátnőimmel iszogatni stb és akkor ahogy jól éreztem magam tökre éreztem hogy szeretem és hiányzik.

Mi ez a hülyeség? Miért érzem ezt ha beszélnem kell vele hogy "megfulladok"? :(

Eddig 1 komoly barátom volt vele 4 évig tartott,mar rég vége és nem érdekel szóval még az sem lehet hogy nem vagyok túl rajt..

Olyan rossz:(

20/Legyen

2019. febr. 20. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen kapuzárási pánik???

Nagyon röhögök :D

2019. febr. 20. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Kapuzárási pánik?Az más kort érint,és köze sincs ahhoz,amiről írsz.Igen,félsz.Ne féljél.☺Én is ezt érztem,most hogy végre sok idő után nagyon megtetszett valaki,szinte menekülnék,de maradni a jobb.
2019. febr. 20. 14:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó nem komolyan gondoltam a kapuzárási pánikot de akkor sem tudom mi ez..
2019. febr. 20. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ebben élek vagy 3 éve, csak srácként. Szörnyű érzés...
2019. febr. 20. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Félsz belefogni egy újba, esetleg félsz, hogy ezzel "megcsalod" a volt pasidat. Félsz elköteleződni újra, félsz az újabb csalódástól..stb.

Nyugi, győzd le a lámpalázad és élvezd az életet.

2019. febr. 20. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!