Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemét voltam vele. "Normális" hogy így reagált?
Bonyolult az egész.
A lényeg annyi, hogy a kapcsolatunk nincs felvállalva. Én folyamatosan azt érzem, hogy nem vagyok igazán fontos neki, gyakorlatilag folyamatosan megcsal. Én eddig hűséges voltam hozzá, de elegem lett. Azt akartam, hogy EGYSZER tudja meg, hogy nekem milyen minden nap és ezért megcsaltam.
Megtudta. Eljött hozzám, iszonyúan ordított velem és megszorította a csuklómat. Ott akartam hagyni, erre megfogta a karomat és az ágyra lökött.
Sosem volt ilyen. Mondjuk én sem csináltam vele ilyet. Nem tudom mit gondoljak erről az egészről. Ijesztő volt, de én meg túllőttem a célon, ezt már bánom. Sokkal erősebb, mint én. Nem szeretném, ha ez megismétlődne. Bevallom, hogy megijedtem. Előtte ilyen sosem volt.
Szerintetek csak a hatalmas harag és tehetetlenség miatt volt ilyen és valahol én provokáltam ki, megérdemeltem?
25/N
20
Valami hasonlót akartam írni kifejezetten ennek a kérdésnek a kapcsán és NEM általánosságban, de aztán nem akartam a kedélyeket szítani.
A kérdezőt sajnos mintha izgatná ez a helyzet, hiszen ő tűrt, aztán ő rukkolt elő a csodás ötlettel, hogy majd jól bosszút áll, aztán szerintem ő maga mondta el a f.sznak, hogy mi történt és most k.rvára csodálkozik (???), hogy a f.sz lereagálta a dolgot. Miért, mit várt, hogy majd dicséretet meg jutifalit kap?
Ez az egész nagyon nem játék. Engem bántalmaztak (fojtogattak), ki is léptem azonnal (bár a szüleim segítségére is szükségem volt, akik egyébként eléggé VONAKODTAK segíteni...), szóval vigyázni kell, mert a férfiak még mindig erősebb és agresszívebbek, mint a nők.
Ha ez már beáll egy játszmának (F: megverlek-bocsánatot kérek-minden marad a régiben)(vagy N: csakazértis megcsallak-jé, megvertél-én kérek elnézést), akkor már menthetetlen ügy.
Ilyenre korábban nem volt példa, tehát nem értem miért mondjátok, hogy ezt élvezem. Sosem bántott korábban. Most is ijesztőnek találtam, nem vonzónak.
Bánom a megcsalást, igen. Mert akármi volt én megmenteni akarom ezt a dolgot. Azzal meg, hogy ezt csináltam, pont az ellenkezője történt. Az meg, hogy egy ilyen oldalát láttam... külön borzalmas. Reméltem, hogy kiakad. Hogy végre megértse, hogy mit érzek. De azt hittem átérzi és megért engem. Nyilván hülyeség volt részemről. De néha annyira kétségbeesett vagyok.
20. Igen, de ez olyan ezeknek a nőknek, mint egy függőség.
Ezzel az erővel azt is mondhatnák, hogy nem kezelik a kövér vagy dohányzó embereket, ha valami bajuk lesz, mert ők csinálták maguknak a problémát. Azért az durva lenne. Kell segíteni ezeknek a nőknek anyaotthonnal, ha segítséget kérnek, de tényleg beteg dolog az ilyen, hogy képesek visszamenni sokan egy bántalmazó kapcsolatba.
22
Könyörgöm, tegyél már rendet a fejedben. Miért hagyod, hogy megcsaljon? Ez vmi megállapodás kettőtök részéről, hogy neki lehet, neked meg nem? Ti egy pár vagytok, hivatalosan? Kezdet kezdetétől ez kimondva vagy kimondatlanul így volt, hogy ő más nőkkel is szexel(het)?
Ha már bosszút akartál állni, nem lehetett volna, hogy egy kicsit lájtosabban kezded? Mondjuk arról mesélsz, hogy van vki a munkahelyeden, akinek tetszel? Vagy esetleg a jelenlétében kicsit flörtölsz valakivel? Vagy esetleg kinyitod a kis szádat és azt mondod neki, hogy "figyi, ez nekem marha rossz, ugye tudod, hogy ez nem marad következmények nélkül?", stb. stb.
Egyébként még mindig nem tudni, hogy hogy tudta meg, szóval valószínűleg te mondtad meg neki. Azt hitted, hogy ő majd könnyedén vállat von és azt mondja, hogy "na, akkor most egálban vagyunk"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!