Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemét voltam vele. "Normális" hogy így reagált?
Bonyolult az egész.
A lényeg annyi, hogy a kapcsolatunk nincs felvállalva. Én folyamatosan azt érzem, hogy nem vagyok igazán fontos neki, gyakorlatilag folyamatosan megcsal. Én eddig hűséges voltam hozzá, de elegem lett. Azt akartam, hogy EGYSZER tudja meg, hogy nekem milyen minden nap és ezért megcsaltam.
Megtudta. Eljött hozzám, iszonyúan ordított velem és megszorította a csuklómat. Ott akartam hagyni, erre megfogta a karomat és az ágyra lökött.
Sosem volt ilyen. Mondjuk én sem csináltam vele ilyet. Nem tudom mit gondoljak erről az egészről. Ijesztő volt, de én meg túllőttem a célon, ezt már bánom. Sokkal erősebb, mint én. Nem szeretném, ha ez megismétlődne. Bevallom, hogy megijedtem. Előtte ilyen sosem volt.
Szerintetek csak a hatalmas harag és tehetetlenség miatt volt ilyen és valahol én provokáltam ki, megérdemeltem?
25/N
Nem tudom mit vártam, most rosszabb, mint előtte volt. Gyanúsít mindennel, hogy biztosan nem ez volt az egyetlen alkalom, az egyetlen férfi.
A legnagyobb baj, hogy szeretem. Ő meg olyanokat mond, hogy rám nézni is alig tud, tönkretettem, rólam ez a megcsalás jut eszébe. Nagyon sértő dolgokat mondott akkor is amikor itt volt. Hogy a haverjai mindig mondták neki, hogy vigyázzon velem, mert szerintük én egy olyan lány vagyok, aki könnyen adja magát, de ő nem hitt nekik most meg bebizonyítottam, hogy igazuk volt.
Holnap azt mondta átjön. Megvárom, hogy akkor hogyan viselkedik, mit mond. De ha erőszakos lesz, nem hiszem, hogy folytatom.
12-es És ha nem lesz erőszakos? Az neked nem probléma, hogy ő bárkivel, bármikor, te nem számítasz?
Ha szeretnéd, nem csaltad volna meg, ez nem szerelem, hanem egy hülye ego játék kettőtök között. Ráadásul sehova nem vezet, teljesen felesleges arra a bűzlő kupacra várat képzelned!
Eddig nem vállalt fel, állításod szerint folyton megcsalt. Ez neked nem volt elég. Gondoltál egy nagyot és kiugrasztottad a nyulat a bokorból. Hát most megkaptad az igazi jellemét. Eddig is kapcaronyként voltál kezelve, ha ezek után sem dobod ki, magadra vess.
Úgy nem leszel megbecsülve, hogy visszacsalsz valakit. Úgy lennél megbecsülve, ha nem maradnál ilyen megalázó kapcsolatban.
Már én is azon gondolkodtam, hogy amúgy az ilyen csajok miért nem tudják nyíltan felvállalni, hogy őket ez izgatja? Megalázás, verés, nemi erőszak, fojtogatás, elnyomás: ezek mind fétisek. Sok férfi is erre gerjed, ezekre az áldozat típusú, buta naiv nőkre izgulnak, akit lehet csalni, verni, használni, és utána ő kér bocsánatot, hogy megérdemelte.
Sokkal egyszerűbb lenne maga a párkeresés is, és talán elfogadóbb lenne a társadalom is azzal szemben, hogy egyeseknek az ilyen párkapcsolatra van igénye.
Annak semmi értelme, hogy sok nő látszólag segítséget kér, egy vagyon elmegy arra, hogy kimentsék őket, anyaotthon, befogadóközpontok, stb, aztán egy kisfiús félmosoly után tocsogó bugyival rohan újra agyonvereti magát.
Rájuk kell hagyni. Ez is olyan, mint a BDSM. Én is csúnyán néznék, ha játszadozás közben jönne a rendőrség, hogy engem kiszabadít, a férjem meg letartóztatják. A süket dumát meg hagyjuk már az áldozathibáztatásról. Itt pontosan tudja, hogy mit kap, és még ő megy érte helybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!