Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szemét voltam vele....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szemét voltam vele. "Normális" hogy így reagált?

Figyelt kérdés

Bonyolult az egész.

A lényeg annyi, hogy a kapcsolatunk nincs felvállalva. Én folyamatosan azt érzem, hogy nem vagyok igazán fontos neki, gyakorlatilag folyamatosan megcsal. Én eddig hűséges voltam hozzá, de elegem lett. Azt akartam, hogy EGYSZER tudja meg, hogy nekem milyen minden nap és ezért megcsaltam.

Megtudta. Eljött hozzám, iszonyúan ordított velem és megszorította a csuklómat. Ott akartam hagyni, erre megfogta a karomat és az ágyra lökött.

Sosem volt ilyen. Mondjuk én sem csináltam vele ilyet. Nem tudom mit gondoljak erről az egészről. Ijesztő volt, de én meg túllőttem a célon, ezt már bánom. Sokkal erősebb, mint én. Nem szeretném, ha ez megismétlődne. Bevallom, hogy megijedtem. Előtte ilyen sosem volt.

Szerintetek csak a hatalmas harag és tehetetlenség miatt volt ilyen és valahol én provokáltam ki, megérdemeltem?

25/N

2022. ápr. 14. 22:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Jól sejtem, hogy szerető vagy? Azért írod hogy nincs felvállalva és gyakorlatilag megcsal?
2022. ápr. 14. 22:13
 2/25 anonim ***** válasza:
91%

Ő folyamatosan "megcsal", és te még úgy gondolod, hogy te lőttél túl a célon egy egyszeri alkalommal?

"Szerintetek csak a hatalmas harag és tehetetlenség miatt volt ilyen és valahol én provokáltam ki, megérdemeltem?" Nem. Az erőszak sosem jogos, semmilyen körülmények között nem elfogadható, és eleve van benne hajlam ezek szerint. Legközelebb megüt vagy megrúg, esetleg összever. Azonnal hagyd ott, ha nem szeretnél egy bántalmazó kapcsolatban élni.

2022. ápr. 14. 22:17
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Nincs felvállalva a kapcsolat, szóval csak szexelni jártok össze. Akkor mégis milyen megcsalásról van szó?!

Nyilván nem normális a viselkedése. A helyedben sürgősen megszakítanék vele minden kapcsolatot.

2022. ápr. 14. 22:18
 4/25 anonim ***** válasza:
73%

"Azt akartam, hogy EGYSZER tudja meg, hogy nekem milyen minden nap és ezért megcsaltam.

Megtudta."

Szóval te tudattad valahogy vele. Nem hinném, hogy túl okos ilyet játszani.

2022. ápr. 14. 22:28
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
A tulajdonának tart.
2022. ápr. 14. 22:37
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem b.sztad már régen ki?

Bocs, de ez a te hibád. Nem amit tettél, hanem amit nem tettél. Miért nem dobtad már régen ki????

2022. ápr. 14. 22:39
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltál szemét vele, semmi közötök egymáshoz. Ő éli az életét, tedd azt te is, felesleges rá várnod.

Aki meg üvöltözik, szorongat és lökdös, az eleve kuka, még akkor is az lenne, ha kapcsolatban lennétek. Tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy megmondod neki, hogy befejezted, ne keressen többet!

2022. ápr. 14. 22:48
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, ahogy reagált és jól érzed, tényleg nem vagy neki elég fontos. Csak szórakozik veled. Ha szeretne, akkor büszkén felvállalna és nem csalna meg. Neked ebben mégis mi a jó? Az erőszakos reakciója már csak a hab a tortán. Csak olyan szempontból a te hibád is, hogy ez történt, hogy a rengeteg intő jel ellenére még mindig vele vagy.
2022. ápr. 14. 22:57
 9/25 anonim ***** válasza:
90%
A Don Sanchez, az érzéki csődör következő epizódjából kiderül: hogyan lökte Don Sanchez a vak dühtől és csillapíthatatlan testi vágy tüzétől lángoló szemmel Esmeralda Constanza Dolorest csuklójánál fogva az ágyra, amiért az Juan Miguellel megcsalta őt.
2022. ápr. 14. 23:17
 10/25 harebell ***** válasza:
100%
Egyikőtök viselkedése sem normális.
2022. ápr. 14. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!