Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ismerkednek olyannal aki szegeny, es ha szerelmes lennek se jonnek ossze olyannal akinek nincs penze, eliteleno vagyok?22L
Nagyon szegenyek voltunk gyerekkent es egeszen mostanaig tart.
Hiaba dolgozok nincs penzem.
4 ev mulva ha befejezem a tanulmanyaim(munka mellett tanulok) akkor talan lesz jobb munkam de addig nem. Nem akarok felnottkent olyan eletet mint amilyen egesz eletemben volt. Sosem tudtam masnap fogok e enni, tudok e majd furdeni....
Nem akarok egy olyan ferfival lenni aki szegeny. Elitelendo vagyok?
Igazából ugyanannyi lehetőséged van neked is kocsit venni, mint egy korodbeli srácnak.
Anyagias vagy, ez nem feltétlen baj, csak akkor lehet, hogy más téren kell lejjebb adnod.
A 6-os vagyok!
Annyira nem értem ezeket a válaszokat! Miért olyan nagy elvárások ezek amiket a kérdező leírt?
Van egy lakásom, az, hogy egyedül élek-e benne, vagy itt lakik velem a párom, nem oszt, nem szoroz. A fenntartása akkor is annyiba kerül ha egyedül vagyok. Fűteni kell egyedül is, villany kell egyedül is, közösköltség van egyedül is, biztosítás van egyedül is. Max a vízfogyasztás lesz egy kicsit több.
Van egy autóm, attól, hogy ott ül mellettem az anyósülésen a párom, még ugyanannyi lesz a fenntartása.
Az meg, hogy megengedhetem magamnak, hogy hétvégente elmenjünk valahová, megint csak nem hiszem, hogy olyan nagy kunszt lenne. Már csak magam miatt is, mert én is szeretek menni.
És még egy páromnak a fogait sem kócoltam össze, és ezután sem fogom!
Igen, a teféléket úgy hívják, kérdező.
19, rajtad ezek szerint nem élősködött senki látványosan.
Azért nagy elvárás, mert ő nem hozza ezeket. Kicsit visszás olyan lécet felállítani, amit ő maga sem ugrik meg. De az ő dolga, ha sikerül jómódú csávót fognia, akkor hajrá.
De te szívesen lennél olyannal, aki autó nélkül pl nem ismerkedne veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!