Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az ex barátja tabu, na de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex barátja tabu, na de hogyan felejtsem el, ha szerelmes lettem belé és kölcsönös? Vagy hogy van lehetőségem megismerni sérülés nélkül?(Komplikáltabb, többi lent)

Figyelt kérdés

Kapcsolatfüggő vagyok, rendszeresen (2 évente) szerelmes leszek valakibe. Eddig sodródtam egyik kapcsolatból a másikba. Mióta szakítottam a volt párommal, elterveztem, hogy véget vetek ennek a függőségnek és egyedül leszek, és rendbe hozom magam. Munka, tanulás, pszichológus, hobbik.

Már a kapcsolatomon belül elkezdett tetszeni az akkori párom egyik barátja, részben ez is volt az oka, hogy szakítottam. Egy ideig nem érdekelt, mert gyászoltam az előző kapcsolatom. Egy ideje viszont úgy vettem észre, hogy ő is érez valamit, és elkezdődött ugyanaz, mint mindig. Hatalmas érzések, amiktől nem tudok racionális lenni, egész nap el vagyok varázsolva. Úgy érzem, nem tudok lemondani róla, pedig az eszem tudja, hogy nekem most egyedül kell lennem, és hogy nem szeretnék barátságokat megszakítani, lelkiismereti problémákat sem szeretnék.

Hogy lehet véget vetni egy beteljesületlen szerelemnek ami (szerintem) kölcsönös?

Van rá esély, hogy később, mondjuk évek múltán elsimulnak a dolgok és megismerhetem közelebbről anélkül, hogy valakinek szarul kéne éreznie magát?

2022. ápr. 5. 00:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem neked tabu, hanem neki te. Viszont egyáltalán nem biztos, hogy így is gondolja...

Ha nem akarsz bonyodalmakat akkor ne találkozz vele, és szüntess meg minden kommunikációt. Ha 2 évente szerelmes leszel, akkor később se lesz köztetek semmi, akkor már rég nem fog érdekelni, úgyhogy ebbe ne gondolkodj.

2022. ápr. 5. 00:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy baromság,hogy ez meg az tabu. Miután már nem vagy az illetővel együtt,mi köze hozzá,hogy kivel jössz össze? Én alapvetően konzervatív alak vagyok,de ezt baromságnak tartom. Ha szétmennénk az asszonnyal és összejönne a gyerekkori haverommal még valahol örülnék is neki,hogy nem egy nőverő barom karmai közé sodródott.
2022. ápr. 5. 07:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!