Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem ismerkednek olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ismerkednek olyannal aki szegeny, es ha szerelmes lennek se jonnek ossze olyannal akinek nincs penze, eliteleno vagyok?22L

Figyelt kérdés

Nagyon szegenyek voltunk gyerekkent es egeszen mostanaig tart.

Hiaba dolgozok nincs penzem.

4 ev mulva ha befejezem a tanulmanyaim(munka mellett tanulok) akkor talan lesz jobb munkam de addig nem. Nem akarok felnottkent olyan eletet mint amilyen egesz eletemben volt. Sosem tudtam masnap fogok e enni, tudok e majd furdeni....

Nem akarok egy olyan ferfival lenni aki szegeny. Elitelendo vagyok?

2022. ápr. 13. 20:49
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Nem azert hogy o teremtse elo a dolgaimat, hanem ezert hogy ne essek vissza oda ahol regen voltam nagyon durvan.
2022. ápr. 13. 20:50
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi neked a szegény? Ha keveset keres de arra elég, hogy eltartsa magát az már szegény?
2022. ápr. 13. 20:57
 3/31 A kérdező kommentje:
Ne eljen szegenyesen...legyen jo kocsija, ne kelljen gondolkoznia azon hogy holnap lesz e mit enni. Nem nyaralosokra gondolok
2022. ápr. 13. 21:01
 4/31 anonim ***** válasza:
64%
Minek kocsi ha neked van? Vagy neked nincs, de neki legyen? Az úgy kicsit igazságtalan. Addig oké, hogy nem akarsz valakivel mínuszban lenni, de hogy többet vársz el tőle, mint magadtól az kicsit érdekes.
2022. ápr. 13. 21:06
 5/31 A kérdező kommentje:
Teljesen mas az ha egy fiatal lanynak nincs kocsija, mint az ha egy ferfinak.
2022. ápr. 13. 21:09
 6/31 anonim ***** válasza:
50%

Nálam ez pozitívum! A legtöbb nő ugyanezeket várja a férfitől, csak nem vallják be. Te legalább őszinte vagy.

34/f

2022. ápr. 13. 21:11
 7/31 A kérdező kommentje:
Nem akarok szegeny lenni. Minden a ferfitol fugg. Hiaba dolgozok stb ha neki egy forintja sincs.
2022. ápr. 13. 21:12
 8/31 A kérdező kommentje:
6! Koszonom.
2022. ápr. 13. 21:12
 9/31 anonim ***** válasza:
88%
Én is szegénységből, noha nem mélyszegénységből jöttem. Ennek ellenére soha nem vártam el olyasmit, amit én nem tudtam nyújtani. Nem vártam a pasitól hogy jó kocsija legyen, vagy hogy ő teremtse meg nekem azt a kényelmes életszínvonalat amire vágyom. A vágyaid nem elítélendők, de az némiképp igen, hogy ezt nem feltétlenül magad szeretnéd elérni.
2022. ápr. 13. 21:14
 10/31 A kérdező kommentje:
Irtam, hogy nem azt akarom hogy o teremtse elo a dolgokat
2022. ápr. 13. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!