Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha csak azért mennék egyetemre, hogy ott bepasizzak?
Kellemest a hasznossal.
De ne csak ezért menj.
Ahogy az első mondja.
Olyan szakot válassz, ahol sok fiú van, és valamennyire érdekel is, nert amúgy elég szívás, bár ha egy fél év alatt be tudsz pasizni, akkor az is egy opció.
De ha érdekel a szak, akkor kellemest a hasznossal.
Megvallom őszintén, nekem is volt egy ilyen motivációm, mikor szakot választottam. Nem ez volt a fő, de örültem neki, hogy a lányok száma töredéke a fiúkénak a szakon.
Egy ideig mókás volt, aztán onnantól, hogy összejöttem a párommal (akit ráadásul nem is ott ismertem meg, hanem Tinderen), csak a tanulás maradt. De jelentem, sikeresen befejeztem! :D
És ott milyen ingerek érnének?
1.: Attól nem leszel szebb, és jobb csaj, hogy odamész. Sőt! Ott olyan minőségi puncik lesznek, akik mellett te egy senki leszel.
2.: Milyen pasit akarsz ott? 50-es tanárok? Alkesz végzősök, akik 1X megraknak a haverokkal, aztán kocc, mert komoly kapcsolatra a főnökük, az ügyvédúr lánya kell.
Nem mérnökire megyek és jó csaj vagyok. Egyszerűen kevés itt a pasi.
Olyan szakra jelentkeztem, ahol sok a lány, de ettől még bulikban lehet ismerkedni másik szakos hallgatókkal, helybéliekkel stb. :)
Amúgy az is hajt, hogy diplomám legyen, de most leginkább a pasizás érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!