Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha csak azért mennék egyetemre, hogy ott bepasizzak?
Szóval, szerinted minden szingli nő rossz csaj, míg a 100kg-os elhízott, igénytelen asszony jó, mert van egy férje.
Palvin Barbara is 6 évig szingli volt egy időben, biztosan nem akart vele senki összejönni, olyan rossz csaj, nem?:)
Nem tudom mire jelentkezel, de azért mérd fel reálisan, hogy el tudod-e végezni, ha annyira amúgy nem izgat.
Mester szakot választottam úgy, hogy egy bizonyos férfi mellett lehessek sokat, ő a doktoriját csinálta akkor. Nyilván nem bántam meg, nem nagyon akartam alapból mesterre menni, de tudtam, hogy szükségem van a képzésre a szakterületemen, ez a pasi volt kb az egyetlen húzóerőm, hogy fontolóra vegyem az adott szakot. Szakmailag elég jól jártam és kvázi neki köszönhetem.
Ez nem egy olyan dolog, hogy esetleg emiatt rontod el az életed vagy valami, egy diploma sose rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!