Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondhatjuk, hogy elpazaroltam a fiatalságomat ha 26 évesen , férfiként még nem volt szex meg barátnő sem soha?
Most ez gáz lesz, de prostituált (igényes!!!!) nem jöhetne szóba első pár alkalomra?
Mondhatjuk, hogy elpazaroltam a fiatalságomat ha 26 évesen , férfiként még nem volt szex meg barátnő sem soha?
Nyílván kihagytál valamit, ahhoz képest, aki 16 éves kora óta szexel. Viszont önmagában nézve ez nem ad teljes képet, mivel szerintem nagyban számít a szex minősége. Ha tudtál eddig a saját személyiségedre koncentrálni, megtanulni boldognak lenni egyedül is, tisztába vagy az emberi értékekkel, lehet lesz egy kapcsolatod, amibe 10-15 év lemaradásban leszel mennyiségben, de minőségben messze felülmúlod a legtöbb embert. Persze kinek mi jelent jót, meg minőséget, én csak magamból, a tapasztalataimból, és a baráti, ismersősi körömből, valamint mások történeteiből indulok ki.
Jelenlegi párom is 25 évesen velem volt először együtt, de azóta nem bír leszállni rólam, mondja is, hogy nem bánta meg, hogy így alakult az élete :)
A nok pazaroltak el neked, a hipergam parvalasztasi "kulturajukkal".
37F incel
Az teljesen normális, hogy 26 évesen rosszul érzed magad amiatt, hogy még soha életedben nem volt párkapcsolatod. Akinek ennyi idős korára nem sikerül kapcsolatot kialakítani az ellenkező nemmel, az lelki biztosan sérül és ne mondja nekem senki, hogy a tinédzser kor egyik legfontosabb pillérének kimaradása nem okoz személyiség torzulást, nem hagy nyomot! A tinédzser kor a határok feszegetéséről és az ellenkező nem megismeréséről szól, ez ad hozzá a te későbbi személyiségednek. Józan paraszti ész, hogy ha a tini korodban nem tudtad megismerni az ellenkező nemet még csak kicsit sem, esetleg még negatív tapasztalatokat is szereztél, az nagyon nem jó. Sőt, a párkapcsolat felnőtt korban is az egyik leges-legfontosabb dolgok közé tartozik.
Olvastam itt pár incel kérdést már és a válaszok egy része mindig arra akar kilyukadni, hogy az életben 1000 szép dolog van a szexen és a barátnőn kívül. Igen, ez valóban így van, de ha én barátnőt akarok magamnak, mert az életem negyedét úgy éltem le, hogy nem volt, akkor bizony a reggeli madárcsicsergés, a kiskutyám ugatása nem fogja kitölteni a barátnő hiányából fakadó űrt! Ehhez nem kell incelnek lenned, hogy be tudd látni...
Megértelek kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!