Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe?
Friss kapcsolatban vagyok, de a napokban feltűnt életem nagy szerelme, aki furcsa utalásokat tett arra hogy el tudná képzelni velem, vagy legalábbis át akarja beszélni a régi dolgokat.
Olyan rég volt, azt hittem elfelejtett és én is őt. De a szemeibe nézve jönnek vissza az érzések, és kezdek összezavarodni.
Miért várna rá egy évet? Ne viccelj már. Hogy hátha ő lehet a szamár, mert az új pasi nem jön be? Ennyi erővel az új is várhatna. A régi volt előbb 😂 Baromság. Az élet kockázattal jár. Ha választasz egyet, magával vonja, hogy a másikat elveszted. És csak a választottról fog kiderülni, hogy jó döntés volt-e. (Én egyértelmű, hogy életem szerelmét választanám, mert abból csak egy van. Új kapcsolat lehet bármennyi.)
#12! Jó, és akkor most ezért olyat kell választani, akivel nem is volt lila köd? Ez valami énvédő mechanizmus? Ne is kelljen a jó, mert utána úgyis rossz lesz, kezdjem rögtön a rosszal?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!