Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatban vagyok, de a napokban feltűnt életem nagy szerelme, aki furcsa utalásokat tett arra hogy el tudná képzelni velem, vagy legalábbis át akarja beszélni a régi dolgokat.

Olyan rég volt, azt hittem elfelejtett és én is őt. De a szemeibe nézve jönnek vissza az érzések, és kezdek összezavarodni.

2022. ápr. 11. 13:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Miért várna rá egy évet? Ne viccelj már. Hogy hátha ő lehet a szamár, mert az új pasi nem jön be? Ennyi erővel az új is várhatna. A régi volt előbb 😂 Baromság. Az élet kockázattal jár. Ha választasz egyet, magával vonja, hogy a másikat elveszted. És csak a választottról fog kiderülni, hogy jó döntés volt-e. (Én egyértelmű, hogy életem szerelmét választanám, mert abból csak egy van. Új kapcsolat lehet bármennyi.)

2022. ápr. 11. 18:44
 12/13 anonim ***** válasza:
#11: Azt csak a tinik és a huszonévesek hiszik, hogy az életük nagy szerelméből csak egy van a világon. Az ember egy idő után rájön, hogy az, akit az élete egyetlen nagy szerelmének hitt, igazából nincs egyedül, mert szinte biztos, hogy jön utána újabb, aki ugyanolyan erős, vagy még erősebb vonzalmat tud kelteni. Igazából olyan, hogy az "egyetlen igazi nagy Ő", nincsen! Ez egy tévedés, amit az ember a szerelmi idealizálása során elhitet magával. S akármilyen erős is volt a szerelem, idővel garantáltan alábbhagy az intenzitása. Akár beteljesül, akár nem. Lehet álmokat kergetni, de a valóság mindig prózaibbnak mutatkozik meg, s egy idő után kegyetlenül felébred az ember az álmaiból. Lehull a lepel a másikról, elszáll a lila köd, s a hűvös valóság szele kijózanítja az embert.
2022. ápr. 11. 20:30
 13/13 anonim ***** válasza:

#12! Jó, és akkor most ezért olyat kell választani, akivel nem is volt lila köd? Ez valami énvédő mechanizmus? Ne is kelljen a jó, mert utána úgyis rossz lesz, kezdjem rögtön a rosszal?😂

2022. ápr. 11. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!