Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatban vagyok, de a napokban feltűnt életem nagy szerelme, aki furcsa utalásokat tett arra hogy el tudná képzelni velem, vagy legalábbis át akarja beszélni a régi dolgokat.

Olyan rég volt, azt hittem elfelejtett és én is őt. De a szemeibe nézve jönnek vissza az érzések, és kezdek összezavarodni.

2022. ápr. 11. 13:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Ilyenkor szépen végiggondolod, hogy miért is ex az ex.
2022. ápr. 11. 13:12
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Növesztenék agyat.
2022. ápr. 11. 13:14
 3/13 A kérdező kommentje:
#1 sosem volt ex.. mert nem voltunk együtt, semmi sem történt köztünk. Csak én belészerettem amit közöltem is vele, ő meg visszautasított, teljesen érthető okok miatt
2022. ápr. 11. 13:18
 4/13 anonim ***** válasza:
16%
Maradj a meglévő kapcsolatodban, s szándékosan ne tartsd a kapcsolatot az egykori nagy szerelmeddel. Mondd neki, hogy most legalább egy évig ne is keressen. Ha hirtelen annyira fontos lettél neki, akkor tud várni is egy évet. (Én inkább arra tippelnék, hogy csak jobb híján akar előhúzni a talonból.) Egy év alatt majd kiderül, hogy a jelenlegi új kapcsolatod mennyire jól működik, s akkor tudsz majd megalapozott döntést hozni. Ha nem eszerint a tanács szerint jársz el, nagyon könnyen két szék között a földre ülhetsz.
2022. ápr. 11. 13:32
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
Nem foglalkoznék vele, mint ahogy annak idején ő sem veled. Nem írtál semmit erről a nagy szerelemről, de nyilván délibábot kergettél. Ő neked egy idegen, nincs miről beszélgetnetek.
2022. ápr. 11. 13:42
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
#5! A friss kapcsolat is idegen. Ha élete nagy szerelmeként említi, akkor valószínűleg ismerték egymást, mégha nem is voltak együtt. Az új csajjal meg lehet, hogy épp túlvan 3 randin. Na, az idegen. Ennyiből nem lehet megítélni. Nem attól ismersz valakit, hogy dugtál vele.
2022. ápr. 11. 15:46
 7/13 A kérdező kommentje:

Csaj vagyok, egyikkel sem "dugtam"

A jelenlegi párommal sem. De #6-nak igaza van. Akit szerelmemként említek vele meg másfél évig nagyon jó barátok voltunk.. és igen, beleszerettem. Tehát valószínűleg jobban ismerem mint a jelenlegi párom. De a páromat is nyilván kedvelem ha vele vagyok, csak más maga az érzés mint a másik embernél

Eddig mindenki azt mondta hogy kerüljem el, ne beszélgessünk.. de azért ezt nehéz elfelejteni. Túl erős érzés, és túl régóta tart ahhoz.

2022. ápr. 11. 16:22
 8/13 anonim ***** válasza:
#7: Alaptörvény, hogy önmagában a kölcsönös vonzalom nem garantálja azt, hogy két ember össze is illik, s a kapcsolat sikeres is lesz. Ezért fut zátonyra legalább minden második, gyönyörűen induló kapcsolat. Tehát aki azt tanácsolja neked, hogy kerüld a régi szerelmedet, az nem a levegőből beszél. Nagyon is megvan az esélye, hogy mint pár valójában nem illetek egymáshoz. Ha otthagyod a mostani kapcsolatodat érte, az olyan, mint ha a vagyonodat feltennéd a piros mezőre a rulettben: vagy bejön a főnyeremény, vagy elvesztesz mindent. Hidd el nekem, hogy ha egy vonzó valakivel fut zátonyra a kapcsolat, az különösen mély lelki sebet tud ejteni. S persze egyben a mostani kapcsolatod esélye is el fog úszni, örökre. Túl nagy a kockázat.
2022. ápr. 11. 16:50
 9/13 anonim ***** válasza:
#8! És arra mi a garancia, hogy a mostani kapcsolatával összeillenek? Segítek, semmi.
2022. ápr. 11. 16:56
 10/13 anonim ***** válasza:
#9: Természetesen nincs garancia arra, hogy a mostani párjával összeillenek. Viszont ha őt otthagyja, szinte kizárt, hogy az illető később visszafogadja. Az egykori nagy szerelme viszont várhat egy évet rá, ha annyira őt akarja. Ha ezt nem tudja vagy nem akarja megérteni vagy megtenni neki, akkor annyit is ér!
2022. ápr. 11. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!