Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy nőbe. Egyikünknek sincs senki az életében, így régebben összejártunk együttlétekre. Ez a szavakban csak egy testi kapcsolat volt, ami tartott majdnem másfél évig.

Ezek az esték,általában úgy zajlottak hogy munka után hozzá mentem, mindig vacsival várt, megfürödtünk együtt majd belekezdtünk. Tényleg jó vele az ágyba. Ezt követve filmeztünk, beszélgettük és mindig vele aludtam. Összebújva. Ha felkelt valamelyikünk betakartuk a másikat, reggel pedig csókkal távoztam... ez annyira rendszeres lett hogy majdhogynem mindennapossá vált és hol ő, hol én laktunk egymásnál napokig. Aztán fordítva. Mindent tudok róla.

Beleszerettem , de amint kimutattam ezt meghátrált. Szerinte túl sokat dolgozik egy kapcsolathoz viszont ehhez több kell, illetve elég kacifántos családom van akitől egyéb családi okok miatt még pár éve elköltöztem, de ezekbe az ügyekbe nem szeretne belefolyni, ha épp kattanak egyet és a nyakamra járnak és megy velük a fesztivál.

Tegnap megkeresett, együttlétet akar.. én viszont nem tudom ezt tovább csinálni úgy hogy nem az enyém, elértem azt a pontot ha kell neki a fa..kam akkor kelljek neki én is. Beszélnétek vele vagy mit lehetne tenni?

Én 27, ő 25.

2021. márc. 20. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
De hülye vagy. Dugd már meg és hamarosan a lelked is szeretni fogja.
2021. márc. 20. 12:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Szetintem lehetett egy csalódás az életében, szerethetett valakit aki iránt még táplál érzéseket.. máskülömben miért ne jönne össze veled? együt fürödtetek mindent is együtt csináltatok..
2021. márc. 20. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
2.vagyok még ezt hozzá tenném, azis lehet hogy csalódott a szerelmben és fél újra elkötelezett kapcsolatban lenni..
2021. márc. 20. 13:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Korábban volt neki egy albán barátja, még anno kamaszkori szerelem. Tudtommal megcsalta. Ezért mentek szét de lehetett kb 18.

Tényleg én vittem orvoshoz ha beteg volt és nem volt jogsija, vagy műtétre... én jártam el sokszor esténként az étteremhez hogy hazavigyem. Nem tudom minek hátrál így.

2021. márc. 20. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!