Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Lehet ebből valami? Munkahelyi viszony?
Munkahelyen van egy pasi akibe úgy érzem lassan beleszeretek.
Vagy talán már bele is szerettem?
Nem ugyanazon az osztályon dolgozunk,de sokat találkozunk. Ebédszünetre sokszor kihív,hogy nem ebédelek-e vele. Nagyon jó a humora,sokat mesélt az életéről már és én is neki.
Na szóval nem csak testi vonzalmat érzem.
Sűrűn keresi a társaságom,mindig megérint,néha a derekamat megfogja,a hajamat "megigazítja", munkán kívül is beszélgetünk(telefon/messenger).
DE nem hív el randizni és nem lép,nem értem miért... már arra is gondoltam,hogy van valakije csak nem mondja el.
Szerintetek érdemes lenne valahogy lépnem? Talán egyértelműbb jeleket kéne küldjek neki? És ha igen akkor mégis hogyan? Nem akarom,hogy esetleg félre értse vagy megromoljon a kapcsolat.
Köszönöm a válaszokat
Én 29 éves nő vagyok,Ő pedig 34 éves férfi
Ha az én pasim igazítgatná a munkatársnőjének a haját kitépném a tökeit úgyhogy jobb is ha nem hívja el randevúra.
Elmondanád mi a vérről beszélgettek hetek/hónapok óta ha nem tudod hogy kihez megy haza este? 29 évesen itt tartasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!