Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Nagyon kínos a dolog.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy elég zavarba ejtő dolog történt velem, szerintem beleszerettem a nőgyógyászomba. Egy fiatal pasi, olyan 31 lehet kb. Nagyon jól néz ki, de ez a legkevesebb, kedves, gondoskodó típus, és tudjátok van az az érzés mikor hozzád ér és libabőrős leszel tőle, na én ezt érzem, egyszer megkérdezte hogy túl hideg-e a keze, én meg rávágtam hogy egy kicsit, nem tudtam mit mondjak. Mostanaban sokat kellett mennem hozzá, nem fejteném ki. Állandóan benedvesebem már a gondolattól is hogy mennem kell hozzá, amit azért a nőgyógyásznál nehéz leplezni. Szerintem nem házas, nem láttam gyűrűt rajta, se az asztalán, pedig az órája ott van, gondolom leveszi, mert zavarja a munkában. Ti mit tennétek? Kétségeim vannak minden ötletemmel kapcsolatban... 28N nagyon köszi ha segítetek!2020. dec. 9. 17:10
1/16 anonim válasza:
Ha egy pasi akar egy nőt, megszerzi. Szóval nem tudsz mit tenni. Biztos nyomul rá még pár nő, megtanulta ezeket kizárni. Szerintem eszébe se jut a páciensek közül barátnőt választani.
2/16 A kérdező kommentje:
Biztos semmi esélyem nála?
2020. dec. 9. 17:32
3/16 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy semmi, de szerintem felejtsd el.
4/16 anonim válasza:
váltsál nőgyógyászt és utána kérdezz rá.
5/16 anonim válasza:
Beszélgess vele kajákról vagy valamiről aztán egyszer csak ajánld fel neki hogy meg kéne kóstolnia XY kaját és szívesen megmutatnál neki egy ilyen éttermet.
Ha vissza is utasít biztos kedvesen fogja és akkor nem lesz senkinek se kellemetlen mert csak egy ártatlan kérdés volt.
6/16 anonim válasza:
Nekem az ismerősöm
Ott szedte össze a palijat, magát az orvost 😁
Szoval kitudja.. De rem nem h gombával mentél mert nem hiszem h az pozitív lenne 😁😬
7/16 anonim válasza:
Hát azért az arany gyűrűjét nem biztos, hogy az asztal tetején tárolná bárki is, mint egy órát, szóval ne vonj le abból következtetést, hogy nincs a kezén és az asztalon se gyűrű. Ettől még persze lehet szingli. Figyelj, válts nőgyógyászt, tarts egy kis szünetet, aztán jelöld be Fb-on. Bár úgy is ezerszer meggondolhatja, hogy írjon-e neked, mert ha egyszer hírbe kerül, az az állásába is kerülhet. Szóval nem könnyű helyzet.
8/16 anonim válasza:
Válts nőgyógyászt, utánna próbáld meg
9/16 anonim válasza:
Irok neked privatot, pontosan ugyanebben a cipoben jarok.
😭
10/16 anonim válasza:
Keress másik nődokit, ez a fellángolás meg elmúlik magától.
Attól hogy nincs rajta a gyűrű, még lehet házas. Az én szüleim se hordják a gyűrűt, mert meghíztak az esküvő óta, és nem megy rá az ujjukra :)
Én sem hordom a ballagási gyűrűmet, mert elfelejtem felvenni reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!