Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Reménytelen? Mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen? Mit tennétek a helyemben.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elmesélem a történetemet. A munkahelyemen 4 éve dolgozok már, a "munkatársam"at ennyi idő óta ismerem. Kórház, én nővér, ő doki. Nekem nincs kapcsolatom, 27 vagyok most, ő nem éppen az én korosztályom, 45,de jó pár évet simán letagadhatna. Elég sokszor beszélgetünk, de nem magánéleti dolgokról, hanem szakmaiakról. Nagyon jól meg lehet vele beszélni sok mindent. A munkatársaim nem szeretik, mivel eléggé "morcos", mondjuk inkább bunkónak :D azonban velem még soha sem volt az. Így az elején mikor az osztályomra kerültem, sokszor engem küldtek a kolleginák hozzá, ha valamit kérdezni kellett, hogy ne nekik kelljen. Azonban már az elejétől fogva kedvesen beszélt hozzám. Egyszer rontottam el valamit, egy apróságot, akkor nagyon bunkón lecseszett, aztán később bocsánatot kért tőlem mindenki előtt, amin a kolleginák nagyon meglepődtek, bár én is. Nos ahogy telt az idő, egyre jobban megkedveltem mint embert, aki a betegekkel viszont mérhetetlenül kedves (gyerekorvos),kiderült, hogy a zene és a film terén azonos az érdeklődésünk is. Elkezdtem utána "nyomozni", nem túl sok infót találtam fbon róla, csak hogy vele egykorú felesége van, nős.. Engem akkor lesokkolt. Ugyanis, távol áll tőlem, hogy nős férfival kikezdjek, senki családját nem dúlnám fel, főleg ha gyereke is van. Karácsonykor együtt voltunk ügyeletben, mikor valahogy szóba hoztam, hogy karácsonykor milyen szívás dolgozni, biztos őt is várja haza a család, a gyerekek. Mir e elmondta, hogy max a kutyája várja haza, mert gyerek az nincs. Ekkor kicsit fellélegeztem, bár még neje mindig van. Azonban őt nem említette, hogy ő is várná.. Elkezdtem kombinálni, hogy lehet nincsenek is túl jóban stb. Azonban nem vagyok ahhoz elég bátor hogy ilyen kérdéseket feltegyek neki.. De egyre rosszabb, hiszen tartom magam ahhoz, hogy nem kezdek ki vele, azonban van, hogy iszonyat aranyos velem, és nem tudom miként felfogni ezt, közeledés vagy csak szimpatikus vagyok neki. Annyira kínoz, hogy már arra gondoltam munkahelyet váltok.

Ti mit tennétek a helyemben? Inkább ti is melóhelyet váltanátok? Vagy lépnétek és konkrétan elmondanátok neki mit éreztek, habár benne van a pakliban hogy ő semmit, és csak rontana a "baráti kapcsolaton", vagy beérnétek a plátói szerelemmel, és kínlódnátok tovább? :(

Csak normális válaszokat kérek!

2021. jan. 27. 15:08
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Ő orvos, te nővér. Meg fog rakni, nyugi!
2021. jan. 27. 15:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha 4 évig nem adta jelét, hogy "megrakna", akkor nem hiszem, hogy mostanában megtörténne. :) a közhiedelemmel ellentétben nem kufircolnak a dokik a nővérekkel egyfolytában, habár biztos van olyan hely, ez nem az.
2021. jan. 27. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Akkor nem vagy elég jó neki.
2021. jan. 27. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Hivatalos megnevezese apakomplexus. Szepen korbe lehet irni, de talan kezdeni kene vele valamit es nem azt, amire gondolsz.
2021. jan. 27. 15:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Tanultam pszichológiát az egyetemen, ezért ezt a helyzetet nem érzem apakomplexusnak, főleg, hogy édesapám 65, aki velem volt egész életemben, nem hagyott el minket így nem ért engem eféle trauma. Ráadásul 18 év korkülönbség még nem hiszem hogy beleesne az apakomplexus körébe. De köszönöm ezeket az értelmes válaszokat!
2021. jan. 27. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem neked kell "hinni", hogy mi az es mi nem az. Szinte tokeletesen leirtad a viselkedesedben, hogy megis van tennivalod ebben az ugyben. Talan megis csak fel kene lapozni azokat a konyveket, mert 18 ev az rengeteg. Nem kene, hogy igy hasson rad, az emberek nagy reszere nem is hat. Nalad lesz a gubanc.
2021. jan. 27. 16:25
 7/9 anonim válasza:
Ezt én sem hiszem apakomplexusnak. A mai világban ekkora korkülönbség még totál beleférhet, főleg ha közel azonosak az érdeklődési körök. Nagyon sok függ a személyek mentalitásától, például egy 27éves már lehet éppen felelősségteljesen gondolkodó felnőtt és a 45 éves is lehet fiatalosan gondolkodó. Nem mindegy mikor van 18 év különbség két ember között. Ha csak 17 lenne a kérdező, akkor abszolút ellenezném személyszerint, mert akkor kizárt a szerelem. Ilyen esetben azonban, főleg egy igen termékeny időszakában lévő nőnél normális lehet hogy egy felelősségteljes, gyerekeket nyílván szerető férfi, megfelelő egzisztenciális háttérrel a tökéletes biztonságot és partnert jelenti. Ezt a részt félretéve, miután kitárgyaltam, hogy miért nem apakomplexusos a kérdező ezen esetben, rátérve a kérdésre: Én ilyen miatt a biztos munkahelyet nem váltanám le. Flörtölni kezdenék az adott személlyel, és ha viszonozza, akkor nyitott a pálya a konkretizálás felé. Például egy két bók a kinézetre, egy csoki vagy kávé ajándékba, sok mosoly, esetleg karsimogatás stb, ha azt látod tetszik neki, akkor megkérdezheted van-e kedve kávézni, ebédelni stb. Ekkor előkerülhet az, hogy hogy áll a nejével. Ha belemegy a találkába, akkor az alkalomkor rákérdezel. Mivel írtad, hogy nem akarsz házassal lenni, így nyílván ha azt mondja nem tervezi a szakítást a nővel, akkor lelépsz... Vagy lehetséges, hogy ekkor már nem fog neked ez számítani de ez más téma. Kinek milyen kapcsolat jön be ugyebár. Ha meg nem viszonozza, akkor hagyd a fenébe, mert akkor csak barátként tekint rád, vagy jól megvan a feleségével.
2021. jan. 27. 17:07
 8/9 anonim válasza:
100%
Uhh kedves Kérdező, mintha saját történetemet olvasnám :(:( dettó, ápoló vagyok, orvos volt a szerelmem. Köztünk 13 év volt. Dettó feleség stb.. Szerelmet akartam, de csak szexkapcsolat lett belőle, sajnos lejjebb adtam. Nem akart többet én meg annyira szerettem, hogy megelégedtem ezzel. Fél évig tartott aztán nagyon véget ért mert elköltözött. Szerintem hagyd a fenébe, nem lesz belőle semmi jó :( csak összetör
2021. jan. 27. 17:34
 9/9 A kérdező kommentje:

#7: Igen ez jó ötletnek tűnik, hogy flörtölgessek vele, amúgy ő egyáltalán nem az a fajta aki csak úgy teszi a szépet a mubkatársnők felé. Ahogy írtam, másokkal nagyon bunkó tud lenni, nem válogatja meg a szavait. Ha velem nem lenne pont az ellentéte, akkor messziről elkerülném. De lehetne ezt is flörtölésnek akkor felfogni, ha velem meg kedves. Nem tudom :( Ma pl mikor reggel eljöttem, ő akkor kezdett, csak futólagosan taliztunk, ő meg azt mondta hogy na most már legalább jól indul a napja, hogy látott engem. Persze csak rendes kapcsolatra lennék vevő..

#8: sajnállak téged, de én nem mennék bele ilyesfajta "kapcsolatba". Ha nem lehet csak az enyém, akkor nem is kell. Férjet, gyereket szeretnék, és nem egy ágyast magamnak. Abban reménykedem, hogy tényleg nincs jóban a feleségével. De csak akkor jönnék össze vele, ha ez így van.

2021. jan. 27. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!