Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben/ párom helyében? 20/l
Egyik nap egy romantikus , gyertyafényes vacsora keretein belül , amely kifejezetten csodálatra méltó s idilli volt, elfogyott néhány üveg bor.
Pocakom elkezdett rosszalkodni, és sajnos lehánytam a kedves párom szobájának a falát.
Nagyon rosszul kezelte, szerintem szakítani szeretne emiatt. Sőt, azóta nem is keresett , és a telefont sem veszi fel, pedig még levelet is írtam neki , amit feladtam postán
A kèrdésem az lenne , hogy ti mit csinálnátok egy ilyen helyzetben ?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Szerintem pár napig mérges lesz és ennyi.
Küldj neki egy vödör festéket 😉
Hát ez tényleg vicces xD én az ilyesmikért sosem tudtam haragudni az exemre. Mondjuk... Azért máskor majd mértékkel...
(20/F)
Nagyon aranyosak vagytok!
Köszönöm.
Csak az a baj, hogy Ő nagyon zárkózott, állítása szerint “ sosem volt még részeg sem, és a legtöbb borral akkor találkozott , amikor ministrált” nem hogy ilyen állapotba került volna bármikor is...
3as vagyok. Én sem rúgtam még be úgy igazán, mert tudom, hogy hol a határ, és ott eddig mindig megálltam 🤷🤷
Azt megértem, hogy taszítaná, ha elmentél vonna buliba és ott összehánytad volna magad, de így hogy kettesben..🤷 miért nem vigyázott akkor rád?🤷
(Költői kérdés volt)
Ezek az igazi feleségnek való lányok:D
Aztán csoda ilyenkor csoda, hogy "nincs normális pali" amikor egyedül a leányzó bepuszil pár üveg bort:D
"Pocakom elkezdett rosszalkodni, és sajnos lehánytam a kedves párom szobájának a falát."
Azért kemény így leírni, hogy benyomtál alsó hangon 1 liter bort, ha nem 2-t és kidobtad a taccsot.
Magyarul berúgtatok és lehanytad a falat😂😂
Nem tudom, kellemetlen de ennél nagyobb bajotok sose legyen. Ajánld fel hogy kifizedet a festést, festéket, kifested/kifesteted aztan jónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!