Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben/ párom helyében? 20/l

Figyelt kérdés

Egyik nap egy romantikus , gyertyafényes vacsora keretein belül , amely kifejezetten csodálatra méltó s idilli volt, elfogyott néhány üveg bor.

Pocakom elkezdett rosszalkodni, és sajnos lehánytam a kedves párom szobájának a falát.

Nagyon rosszul kezelte, szerintem szakítani szeretne emiatt. Sőt, azóta nem is keresett , és a telefont sem veszi fel, pedig még levelet is írtam neki , amit feladtam postán

A kèrdésem az lenne , hogy ti mit csinálnátok egy ilyen helyzetben ?

2021. febr. 22. 11:19
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Na végre válaszolt!

Nagyon boldog vagyok, bár nem tudtam értelmezni teljesen. Alapvetően nagyon intellektuális és mélyenszántóak az írásjegyei, olyan kis fennkölt , de hiába a sok megkeresésemnek, most csak annyit irt vissza,hogy már szögelni sem vagyok jó, nem tudna utána tükörbe nézni.

Ez azt jelenti , hogy valamit lehányhattam, ami fel volt szögelve?

SOS kérlek , nagyon szeretem , de per pillanat szögeim sincsenek otthon....

2021. febr. 23. 16:17
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Uhh 🤦🤦🤦🤦 istenem... Szögelni = megbszni...
2021. febr. 23. 16:28
 13/25 anonim ***** válasza:
Ez azt hiszem sokat elmond a csávóról... Meg rólad is..
2021. febr. 23. 16:29
 14/25 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy arra a bizonyos intim dologra gondolt volna, nagyon vallásos, és még csak azt sem engedte , hogy levetkőzzek előtte.

Bár néha együtt zuhanyzik az egyik barátjával, de az nem jelent semmit, mert csak takarékoskodnak a vízzel amit meg is értek, sőt támogatom is.

Remélem egyszer minden jó lesz.

Köszönöm a segítséget!:)

2021. febr. 23. 17:01
 15/25 anonim ***** válasza:
Szegény kis pára! *.* A minap magam is gyötrelmes fájdalmak között vettem búcsút Kedvesemtől. Hasonló volt a kettőnk között kialakult szituáció, engemet ugyanis úgy neveletek, hogy az erős ember képes tartózkodni az alchohol démoni láncaitól. Kedvesem lehányta a táskámat, és próbált úgy tenni, mintha ez nem történt volna meg, de én láttam önnön szemeimmel! A szégyen karmai erősebben marták meg mindaddig ártatlan lelkét, mint az irántam érzett őszintének vélt szeretete:(( Hányásos táskával kellet menmem a templomba-(( Ne keseredjék el, ha ellent tud mondani a gonosz kísértésének, a Gondviselés jutalmat ád szeretett báránykájának:) Talán az sem véletlen, hogy rábukkantam szép üzenetére:) Én mellesleg szoktam Neki engedni, hogy levetkőzzék előttem ;) 23F
2021. febr. 23. 19:17
 16/25 moozygoo ***** válasza:
100%
Levizelem a bokám ha a kérdező nem trollkodik...
2021. febr. 23. 20:39
 17/25 anonim ***** válasza:
16 os:bokára vizelni még mindig jobb, mint falat lehányni xdd
2021. febr. 23. 22:57
 18/25 anonim ***** válasza:
nagyon kis naivleany
2021. febr. 23. 23:02
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak az embereknek, akik normális keretek közt építő kritikát alkottak.:-)

Kedves 15-ös, örülök , hogy keresztény szellemben nevelkedtél, meglátszik szavaidon. Szerencsés lehet a Kedvesed, ártatlan lelke bizonyàra jó helyen van a szívedben. A szégyen karmai is csak akkor mardossák ajkait, ha érzései őszinték! Nekem úgy tűnik, őszintébbek nem is lehetnének..

Remélem igazán úszkáltok egymás köré font karotok boldogságosságában, s a démoni láncok összeporladnak amint együtt megtapasztaljátok a csodás la petite mort halhatatlanságát. :-)

2021. febr. 24. 00:27
 20/25 anonim ***** válasza:
írtam privátot ;))
2021. febr. 24. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!