Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben/ párom helyében? 20/l
Egyik nap egy romantikus , gyertyafényes vacsora keretein belül , amely kifejezetten csodálatra méltó s idilli volt, elfogyott néhány üveg bor.
Pocakom elkezdett rosszalkodni, és sajnos lehánytam a kedves párom szobájának a falát.
Nagyon rosszul kezelte, szerintem szakítani szeretne emiatt. Sőt, azóta nem is keresett , és a telefont sem veszi fel, pedig még levelet is írtam neki , amit feladtam postán
A kèrdésem az lenne , hogy ti mit csinálnátok egy ilyen helyzetben ?
Na végre válaszolt!
Nagyon boldog vagyok, bár nem tudtam értelmezni teljesen. Alapvetően nagyon intellektuális és mélyenszántóak az írásjegyei, olyan kis fennkölt , de hiába a sok megkeresésemnek, most csak annyit irt vissza,hogy már szögelni sem vagyok jó, nem tudna utána tükörbe nézni.
Ez azt jelenti , hogy valamit lehányhattam, ami fel volt szögelve?
SOS kérlek , nagyon szeretem , de per pillanat szögeim sincsenek otthon....
Nem hiszem hogy arra a bizonyos intim dologra gondolt volna, nagyon vallásos, és még csak azt sem engedte , hogy levetkőzzek előtte.
Bár néha együtt zuhanyzik az egyik barátjával, de az nem jelent semmit, mert csak takarékoskodnak a vízzel amit meg is értek, sőt támogatom is.
Remélem egyszer minden jó lesz.
Köszönöm a segítséget!:)
Köszönöm azoknak az embereknek, akik normális keretek közt építő kritikát alkottak.:-)
Kedves 15-ös, örülök , hogy keresztény szellemben nevelkedtél, meglátszik szavaidon. Szerencsés lehet a Kedvesed, ártatlan lelke bizonyàra jó helyen van a szívedben. A szégyen karmai is csak akkor mardossák ajkait, ha érzései őszinték! Nekem úgy tűnik, őszintébbek nem is lehetnének..
Remélem igazán úszkáltok egymás köré font karotok boldogságosságában, s a démoni láncok összeporladnak amint együtt megtapasztaljátok a csodás la petite mort halhatatlanságát. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!