Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit tennétek a barátnőm...

Ti mit tennétek a barátnőm helyében, és az én helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki nem nagyon kedveli az osztály társam aki a barátnőm(most mind a kettőnek adok egy nevet hogy ezt jobban meglehessen érteni az első személy akit megemlítettem annak legyen a neve Barbi a másiknak meg Kata). Na és én elmondtam Katának, hogy a Barbi nem nagyon kedveli, és ezért a Kata rákérdezett arra, hogy ez igaz e és amikor megkérdezte, a Barbi hogy egyébként ezt honnan vette akkor a Kata azt mondta, hogy van embere aki ezt elmondta. Na ezért megsértődött a Barbi rám. De aztán kiküldetünk és minden a legnagyobb rendben ment. De másnap újra ugyan olyan megsértődött volt, ezért megkérdeztem hogy mi a baja, és azt mondta hogy ugyan az mint tegnap, és én mondtam hogy tegnap kibékültünk de ő leszarja ugyan úgy "utál" mint az azelőtti nap.... És az a kérdésem hogy ti a Barbi helyében mit tennétek, és hogy én mit tegyek hogy ne legyen megsértődve?
2016. ápr. 28. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :) Próbáld meg megbeszélni velük, amúgy meg kerüld az olyan helyzeteket, amikor másokat kidumálsz harmadik félnek, mert akkor mindig ez lesz belőle.
2016. ápr. 28. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Úgy gondolom ha mindkét lánnyal barátnő vagy, akkor ne beszéld ki őket. Foglalkozz velük külön barátnőkként és ne keverd őket. Ők utálhatják egymást, de te attól mindkettővel jól kijöhetsz.

Szerintem 1-2 nap és lenyugszik mindenki.

Üdvözlettel,

Anonim Pszichológus

2016. ápr. 28. 18:17
 3/3 anonim válasza:
Szerintem ülj le egyszerre beszelni mind a kettővel es tisztázzátok. Az a legegyszerűbb módja hogy ujra jóban legyetek. Amúgy ha barbi helyében lennék akkor en is lehet hogy megsértődtem volna mert nem szeretem ha vki háta mögött beszélnek/beszélik ki a másikat!
2016. ápr. 28. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!