Ti nem akadnátok ki a lány helyében?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm vagy 3 éve együtt van a barátnőjével 21 éves. De a srác szerintem minden csajnak csapja a szelet. De tényleg kapásból feltudnék sorolni 15 embert. Lájkolja más lányok képeit, odaír alá szépeket, szivecskéket, puszival köszön el sok lánytól. És már egy hónapja próbál engem befűzni, de nekem ez nem fér bele. Normális ha a barátnője ezt eltűri?2014. jún. 8. 20:50
1/4 anonim válasza:
Kidobnám...
Jól teszed hogy nemet mondasz! Talán a lány nagyon hülye, vagy az ő részéről is ilyen a kapcsolat.
2/4 anonim válasza:
Tudod vannak nők és férfiak akikkel bármit meg lehet csinálni. Az ismerősöd is ilyen.
3/4 Kiyoko22 válasza:
Nyilván az ismerősödnek rossza "szerelmi látása". Egyetértek abban, hogy jó volt a nm válasz és elutasítottad. Talán ha beszélnél neki erről akkor megvilágosodna (kicsit legalább), bár az igazi kérdés talán inkább az lehetne, hogy van e joga az embernek beleszólni mások kapcsolataiba. Az ismerősödd már érett felnőtt, saját döntéseket kell hoznia és tanulnia kell a hibáiból. Ha pedig tényleg ilyen szörnyű alakról van szó akkor ez sem marad örökre elnézett dolog. (a lányoknál előbb utóbb elpetten a húr) :)
4/4 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy a srácnak fel sem tűnik, hogy mindenkivel kikezdene, sőt le is tagadja. Köszönöm a válaszokat, akkor jól döntöttem ezek szerint
2014. jún. 8. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!