Fiúk! Ti mit tettetek volna a srác helyében?
Rendes barátaid nincsenek?
Én nem támaszkodnék olyan emberre akit személyesen nem is ismerek.
Hát nekem is fontosabb az a barátnő még ha csak 2 hete ismerem akit hús-vér alakjában is ismerek, mint az akit sosem láttam, semmi nincs közöttünk csak annyi, hogy a neten beszélgettünk. Nyilván én is lezárom ha éppen a barátnőmmel vagyok. Ez így teljesen normális dolog. Biztos vagyok benne, hogy ha nem lett volna ott vele a lány akkor meghallgatott volna.
De miért vagy ezen kiakadva? Azért képzeld el a szitut.
Téged sosem látott, sosem beszéltetek személyesen. Éppen ott van a barátnője akivel édes kettesben kényeztetik egymást. Mégis mit kellett volna tennie?
-Jaj, bocsika darling, de most nem foglalkozom veled, mert itt van ez a netes lány akit bár nem ismerek, életemben nem láttam, de szüksége van rám..
Addig olvass, vagy beszélgess a családommal míg én beszélgetek a lánnyal..
Na ilyen nem történik meg soha
23/F
Hát elég furcsa lehet az a lány, akinek ha meghal egy közeli ismerőse, akkor egy netről ismert gyereket akar zaklatni ezzel... Menjen oda hús-vér barátokhoz, rokonokhoz vigasztalódni, ne egy gépről ismert gyerekhez!
És az még súlyosbítja is a dolgot, hogy mi ez már, hogy még számon is kéred a gyereket, hogy a barátnőjével van és nem ér rá a netes csajjal foglalkozni? :D
Én még akkor sem foglalkoznék veled, ha személyesen ismernélek, ha a barátnőmmel vagyok! Tök mindegy, hogy kit mióta ismerek, a barátnőm a barátnőm, te pedig csak ismerős/haver/barát vagy. A barátnő sokkal fontosabb, főleg, ha csak egy hete ismerem :D A friss párokra fokozottan érvényes, hogy sülve-főve együtt vannak, úgyhogy nem tudom, mit kell ezen kiakadni.
Nem a te pasid, találkoztál volna vele előbb. Most már bánhatod és hisztizhetsz, hogy mással van. Ne várd már el ,hogy mindenki a lábaid előtt heverjen!
Nekem van/volt ilyen ismeretségem, ahol évekig nem találkoztam valakivel, "csak" online voltunk közeli barátok. (Aztán végül találkoztunk, de ez más történet. Mindenesetre, eleinte nem igazán lehetett leküzdeni a távot.) Én nem löktem volna el, szerintem őt választottam volna, vigasztalni, mint azelsőnálamalvást. Nem hülyéskedek, tényleg.
Egyrészt sajnos történt már ilyen, hogy a legjobb barátomnak meghalt egy nagyon közeli rokona.
Másrészt, nem egy embert ismerek, aki számára az online beszélgetések jelentik a kizárólagos emberi kapcsolatot, mert személyesen valamiért nem vagy nem igazán megy nekik (pl. fogyatékkal, korlátokkal élő az illető, vagy szorongós-depressziós zárkózott, sajnos, stb.) és nekem is volt ilyen időszakom már, amikor a szöveges, távoli beszélgetés tűnt biztonságosnak és ez volt elég mély stb.
Én sajnosnemsajnos olyan vagyok, hogy hülyén éreztem volna magam, ha nem a barátomat vigasztalom meg először. Még akkor is, ha nagyon-nagyon izgatott lettem volna a barátnőm miatt.
Nem csinálnék ebből rangsort, nem is erről van szó, csak ha valaki maga alatt van, akkor mindig próbálok segíteni, ha lehet. Megszoktam.
Nyilván az ott lévő lányt, nem pedig a soha nem látottat, akivel úgysem fogok találkozni.
Neked hogy esne, ha a srác az első ott alvós randin nem veled foglalkozni, hanem a gép előtt írogatna más lánynak?
Miért nincsenek barátaid? Inkább ezen gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!