Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk! Ti mit tettetek volna a...

Fiúk! Ti mit tettetek volna a srác helyében?

Figyelt kérdés
Adott egy fiú és egy lány. Sosem találkoztak még. Semmi komoly nincs köztük. A lánynak meghal egy nagyon közeli ismerőse, és semmire nem lenne szüksége a lánynak, minthogy meghallgassa. Viszont a srác lepattintja, mert most alszik nála először a barátnője. Ti mi tennétek?

2014. nov. 15. 00:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát még szép, hogy lepattint, a barátnő kicsit fontosabb, mint egy sosem látott netes ismerős.
2014. nov. 15. 00:40
 2/18 A kérdező kommentje:
A netes "ismerőst" 2 és fél éve a barátnőt 1 hete ismeri
2014. nov. 15. 00:45
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már ideje lett volna találkozni, nem?
2014. nov. 15. 00:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Rendes barátaid nincsenek?

Én nem támaszkodnék olyan emberre akit személyesen nem is ismerek.

2014. nov. 15. 00:54
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem is fontosabb az a barátnő még ha csak 2 hete ismerem akit hús-vér alakjában is ismerek, mint az akit sosem láttam, semmi nincs közöttünk csak annyi, hogy a neten beszélgettünk. Nyilván én is lezárom ha éppen a barátnőmmel vagyok. Ez így teljesen normális dolog. Biztos vagyok benne, hogy ha nem lett volna ott vele a lány akkor meghallgatott volna.

De miért vagy ezen kiakadva? Azért képzeld el a szitut.

Téged sosem látott, sosem beszéltetek személyesen. Éppen ott van a barátnője akivel édes kettesben kényeztetik egymást. Mégis mit kellett volna tennie?

-Jaj, bocsika darling, de most nem foglalkozom veled, mert itt van ez a netes lány akit bár nem ismerek, életemben nem láttam, de szüksége van rám..

Addig olvass, vagy beszélgess a családommal míg én beszélgetek a lánnyal..

Na ilyen nem történik meg soha

23/F

2014. nov. 15. 00:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A lánynak meg kell értenie, hogy ő "csak" barát, a másik meg barátnő:S Ebben az esetben teljesen mindegy, hogy mióta.
2014. nov. 15. 01:20
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég furcsa lehet az a lány, akinek ha meghal egy közeli ismerőse, akkor egy netről ismert gyereket akar zaklatni ezzel... Menjen oda hús-vér barátokhoz, rokonokhoz vigasztalódni, ne egy gépről ismert gyerekhez!

És az még súlyosbítja is a dolgot, hogy mi ez már, hogy még számon is kéred a gyereket, hogy a barátnőjével van és nem ér rá a netes csajjal foglalkozni? :D

Én még akkor sem foglalkoznék veled, ha személyesen ismernélek, ha a barátnőmmel vagyok! Tök mindegy, hogy kit mióta ismerek, a barátnőm a barátnőm, te pedig csak ismerős/haver/barát vagy. A barátnő sokkal fontosabb, főleg, ha csak egy hete ismerem :D A friss párokra fokozottan érvényes, hogy sülve-főve együtt vannak, úgyhogy nem tudom, mit kell ezen kiakadni.

Nem a te pasid, találkoztál volna vele előbb. Most már bánhatod és hisztizhetsz, hogy mással van. Ne várd már el ,hogy mindenki a lábaid előtt heverjen!

2014. nov. 15. 01:49
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van/volt ilyen ismeretségem, ahol évekig nem találkoztam valakivel, "csak" online voltunk közeli barátok. (Aztán végül találkoztunk, de ez más történet. Mindenesetre, eleinte nem igazán lehetett leküzdeni a távot.) Én nem löktem volna el, szerintem őt választottam volna, vigasztalni, mint azelsőnálamalvást. Nem hülyéskedek, tényleg.

Egyrészt sajnos történt már ilyen, hogy a legjobb barátomnak meghalt egy nagyon közeli rokona.

Másrészt, nem egy embert ismerek, aki számára az online beszélgetések jelentik a kizárólagos emberi kapcsolatot, mert személyesen valamiért nem vagy nem igazán megy nekik (pl. fogyatékkal, korlátokkal élő az illető, vagy szorongós-depressziós zárkózott, sajnos, stb.) és nekem is volt ilyen időszakom már, amikor a szöveges, távoli beszélgetés tűnt biztonságosnak és ez volt elég mély stb.

Én sajnosnemsajnos olyan vagyok, hogy hülyén éreztem volna magam, ha nem a barátomat vigasztalom meg először. Még akkor is, ha nagyon-nagyon izgatott lettem volna a barátnőm miatt.

Nem csinálnék ebből rangsort, nem is erről van szó, csak ha valaki maga alatt van, akkor mindig próbálok segíteni, ha lehet. Megszoktam.

2014. nov. 15. 03:46
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván az ott lévő lányt, nem pedig a soha nem látottat, akivel úgysem fogok találkozni.

Neked hogy esne, ha a srác az első ott alvós randin nem veled foglalkozni, hanem a gép előtt írogatna más lánynak?

Miért nincsenek barátaid? Inkább ezen gondolkozz el.

2014. nov. 15. 04:29
 10/18 A kérdező kommentje:
Furcsa, hogy azt hiszitek én vagyok a lány. A srác vagyok és lelkiismeretfurdalásom van. Egyébként meg jól kiosztottátok szegényt. Ja és nem tudom honnan vettétek, hogy számon kért hogy miért a barátnőmmel vagyok. Szart se tudtok róla, hogy milyen csodálatos lány. Egyáltalán nem depressziós és nagyon sok barátja van. Csak ő még sosem hagyott cserben engem.
2014. nov. 15. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!