Fiúk! Ti mit tettetek volna a srác helyében?
dugás vs. lelkizés.
Válassz! Én az előbbit választanám!
Őszintén szólva, és a közvéleménnyel ellentétben, szerintem a barátodat kellett volna vigasztalnod. A barátnőd mindig ott van melletted, máskor is át tudod hívni, bármikor hempereghetsz vele - ellenben a netes barát, nem olyan személy, akihez csak út átrohansz, ha lerendezted a dolgokat a nőddel.
A barát, elvileg, azért barát, mert számíthatsz rá. A lánynak meghalt valakije, csak pár kedves szó kellett volna, lehet, máris egy csöppet kevésbé marcangolta volna őt a szomorúság. Benned bízott. Többre értékelt, mint az őt körülvevő rokonok és barátok.
Szia! Lehet, én már idősebb vagyok (26), nekem pl. teljesen egyértelmű, hogy azok az igazán fontosak, akiket személyesen ismerek. A netes kapcsolatok azok számomra nem igazi kapcsolatok, csak monitor és rajta pár betű... én nem vagyok képes egy ilyen kapcsolatba érzelmeket, komoly dolgokat, kötődést belelátni. És szerintem nincs is ilyen.
Már csak azért is, mert a neten keresztül olyannak láttatja magát az illető, amilyennek akarja. Nekem is volt már egy ilyen tapasztalatom. Olyan lány írt nekem, aki szép csajos képeket tett fel magáról, aztán kiderült, hogy egy kövér, csúnya lány :D Na, hagyjuk már ezeket. Szóval nekem csak azok a fontosak, akiket ismerek személyesen is, a többi az nem. (Egyébként nem is nagyon ismerkedek neten).
Lehet, a mai generáció más, de sztem ennek ellenére ne érezz lelkiismeretfurdalást, mert ha azt írtad, hogy sok barátja van ennek a lánynak, akkor biztos valaki ott volt vele. Igazából ez nem is a te ügyed, és én még mindig azt gondolom, hogy a barátnő az százszor fontosabb, mint egy soha nem látott virtuális ismertség! Szállj már le a földre!
Gondolj már bele a barátnőd helyzetébe, milyen érzés lett volna neki, ha elküldöd a francba, hogy egy ismeretlen lánnyal csetelhess! Innentől kezdve mit kell ezen gondolkodni?
Figyú, nem veszett el semmi. Attól még most is kifejezheted a részvéted és mondhatod a barátodnak, hogy ha szeretne beszélgetni, akár az ismerőséről is stb. akkor máris ott vagy neki. Szóval semmi gond. Csak ne bújj el, mert az már tényleg mérgezi a barátságot, ha egy szót sem szólsz hozzá és hosszabb időre magára hagyod. Írj neki minél hamarabb és nyugalom, jó lesz így.
Egyébként nem hiszem, hogy ez generációs különbség volna, én is huszonéves vagyok, jó ideje már, aztán mégis azt a választ írtam, hogy előbb a barátom, utána a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!