Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt helyre tudom még hozni?
Van a munkahelyemen egy nagyon jó pasi.
Én már hónapok óta nézegetem és pár hete ő is elkezdett engem és rendszeresen összemosolyogtunk.
És akkor 2 hete odajött hozzám beszélgetni és szimpatikus volt nagyon.
Ez után minden nap odajött hozzám pár mondatra és esténként messengeren is beszéltünk.
És akkor egyik nap elhívott kávézni,de mivel rengeteg munkám volt nem tudtam elmenni és szerintem ezt visszautasításként értékelte, mert azt mondta semmi gond szia és otthagyott.
Majd kérdeztem tőle, hogy mit fog csinálni a hétvégén?
És küldött egy olyan képet, hogy be van hunyva a szeme, mosolyog és fekszik az ágyban.
Vagyis alszik.
Utána, mivel én nem tettem fel képet magamról fészre messengerre, arra kért, hogy én is küldjek képet neki magamról.
Én pedig nem szeretem az ilyet...ezért nem küldtem.
És akkor hétfőn megvárt munka után, mikor én siettem a buszhoz, ő meg ráérősen sétált.
Azt mondta, hogy ő nem fog rohanni és hogy én se tegyem, üljünk be a kocsijába és hazavisz.
Én viszont még nem ismerem annyira és nemet mondtam.
És azóta levegőnek néz és nem is ír.
Ma mikor mentem be az étkezőbe pont ebédelt.
Mikor mellé értem elmosolyodott és megkérdezte hogy vagyok.
Leültem mellé és elmondtam, hogy mit csináltam a nap, erre azt mondta-de jó neked.
Utána felálltam és átültem máshova.
Aztán miután megkajált, felállt, elmosogatott és a nélkül, hogy rám nézett volna kiment....
Én meg most nem értem.
Én nem akartam visszautasítani őt, mégis most ilyen szinten néz levegőnek.
Amit leírtál az alapján teljesen korrekt módon udvarolt neked a srác. Fokozatosan haladt hogy megismerjen téged. Beszélgetett veled, majd messenger, meghívott kávézni, felajánlotta, hogy hazavisz. És mindent elutasítottál.
Szerintem te arra számítottál, hogy majd hónapkig írogat neked, körbe ajnároz. Hát ez a srác nem ilyen. Eleve minek pötyögtessen hónapokig ha napi élő kontaktban van veled?
Ugyanakkor írod, hogy nincsen rólad fent kép sehol, vagyis feltételezhető hogy zàrkózott visszahúzódó-talán még félénk is-csaj vagy.
Ezt viszont szerintem le kellett volna vegye a srác, hogy kislány agyad van és lassabban közeledni. Észrevenni hogy te szerintem ez a hosszan írogatós udvaroltatós típus lehetsz.Nem pedig felnőtt nőként kezelni.
Szerintem simán helyre tudod hozni. Annyi az egész, hogy ráírsz egyik este és kedves érdeklődő vagy vele.
De hogy kell ezt a kajáldás jelenetet elképzelni?Odalibbentél hozzá, gondolom a srác megörült, hogy végre már valami, aztán felálltál és beültél a háta mögé egy másik asztalhoz és végignézted ahogy eszik?
Ez nagyon kínos...és fura.
Ma mikor jött szembe, nem tudtam megállni és szélesen elmosolyodtam. Szerintem még intettem is neki...
Ő is mosolygott de csak halványan.
És akkor ma ezt írta 1 órája.
Találtam egy képet rólad az újságban.
Nem is mondtad, hogy híresség vagy )
Voltak divat fotózásaim régebben évekkel ezelőtt de nem újságban, ezért megkértem hogy küldje át a képet..
Erre átküldte egy rajzolt barbie baba képét, aki olyasmi ruhában volt, mint én tegnap.
Utána meg egy könnyesen nevető szmájlit.
Most pedig nem értem, hogy gúnyolódik, vagy olyan szépnek gondol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!