Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt helyre tudom még hozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt helyre tudom még hozni?

Figyelt kérdés

Van a munkahelyemen egy nagyon jó pasi.

Én már hónapok óta nézegetem és pár hete ő is elkezdett engem és rendszeresen összemosolyogtunk.

És akkor 2 hete odajött hozzám beszélgetni és szimpatikus volt nagyon.

Ez után minden nap odajött hozzám pár mondatra és esténként messengeren is beszéltünk.

És akkor egyik nap elhívott kávézni,de mivel rengeteg munkám volt nem tudtam elmenni és szerintem ezt visszautasításként értékelte, mert azt mondta semmi gond szia és otthagyott.

Majd kérdeztem tőle, hogy mit fog csinálni a hétvégén?

És küldött egy olyan képet, hogy be van hunyva a szeme, mosolyog és fekszik az ágyban.

Vagyis alszik.

Utána, mivel én nem tettem fel képet magamról fészre messengerre, arra kért, hogy én is küldjek képet neki magamról.

Én pedig nem szeretem az ilyet...ezért nem küldtem.

És akkor hétfőn megvárt munka után, mikor én siettem a buszhoz, ő meg ráérősen sétált.

Azt mondta, hogy ő nem fog rohanni és hogy én se tegyem, üljünk be a kocsijába és hazavisz.

Én viszont még nem ismerem annyira és nemet mondtam.

És azóta levegőnek néz és nem is ír.

Ma mikor mentem be az étkezőbe pont ebédelt.

Mikor mellé értem elmosolyodott és megkérdezte hogy vagyok.

Leültem mellé és elmondtam, hogy mit csináltam a nap, erre azt mondta-de jó neked.

Utána felálltam és átültem máshova.

Aztán miután megkajált, felállt, elmosogatott és a nélkül, hogy rám nézett volna kiment....

Én meg most nem értem.

Én nem akartam visszautasítani őt, mégis most ilyen szinten néz levegőnek.

2022. ápr. 6. 23:57
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Többször nemet mondtál neki, ne várd hogy ezek után még kezdeményezzen.

Ha akarsz tőle valamit, akkor hívd el te.

2022. ápr. 7. 00:04
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartad visszautasítani mégis sikerült vagy négyszer.
2022. ápr. 7. 00:16
 3/32 anonim ***** válasza:
90%
Skizofrén vagy? Sokszor visszautasítottad ilyen olyan ürüggyel, mégis mit vársz? Hagyd békén szerencsétlent.
2022. ápr. 7. 00:35
 4/32 anonim ***** válasza:
92%

Szeretném megismerni jobban igen.

De nem merek ráírni.

2022. ápr. 7. 00:36
 5/32 anonim ***** válasza:
90%
Ambivalens vagy.
2022. ápr. 7. 00:45
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Idiota vagy
2022. ápr. 7. 01:40
 7/32 anonim ***** válasza:
98%

De tényleg az átülésnek már mi értelme volt?

Meg miért nem vihetett haza?

Hát, szerintem is bolond vagy, bocsi..

2022. ápr. 7. 02:06
 8/32 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem egyszerűen nem akarja, amit akar és önmagát szívatja, csak még nem jött rá. Tehát valójában nem akarja.
2022. ápr. 7. 02:10
 9/32 anonim ***** válasza:
98%

A kavezast ugy kellett volna megvalaszolni,h mehetunk kavezni ,csak nekem 1 het mulva penteken este 6 utan jo. Te hanykor ersz ra aznap?

De te mivel mar ezt is csak visszautasitottad,ez egy rosszpont!

Mivel visszautasitottad a konoly ismerkedest(kavezas),ezek utan csak szexet akart, mert azt gondolta,h te is csak azt akarsz,azert utasitottad el a kavezast. De az agyas kepkuldes se jott be. Tehat komolytalan kapcsolatba se vagy benne.

Aztan nem kuldtel kepet=visszautasitas 2.

A kocsis hazavitelt is visszautasitottad. Azt gondolta,biztos behivod es lefexel vele.

Ebedlos jelenet: nyilvanosan megalaztad. Ez viszont mar nagyon ellenseges viszonyt alapozott meg!!!

N

2022. ápr. 7. 05:24
 10/32 anonim ***** válasza:
89%
Ja ezert mondjak,h munkahelyen ne gyere ossze senkivel. Foleg ,ha ilyen rossz kommunikator vagy.
2022. ápr. 7. 05:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!