Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ilyen szituban mit lépnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen szituban mit lépnél?

Figyelt kérdés

Ahol dolgozom ott rengeteg az ukrán vendégmunkás.

És minimum a 60%uk csaj.

Nagyon szèp fiatal csaj.

Idővel az egyik lány nagyon megtetszett nekem...és én is neki.

Beszélgetések, majd talik munka után és végül itt is aludt nálam.

Mivel gyögyörű szép és nagyon jó volt vele egyre többet akartam.

És akkor itt jött a gebasz.

Szóval kiderült hogy az ukrán nők kicsit olyanok, mint nálunk a cigók a párkapcsolatokban.

17-20 évesen férjhez mennek.

És kiderült, hogy neki is van férje, aki pénteken ide jött a lakásom elé egy magyarul makogó haverjaval és megpróbált engem fenyíteni, hogy kopjak le a feleségéről...

Szomorú voltam nagyon mikor ezt ott megtudtam....mert bele vagyok zúgva ebbe a csajba.

Olyan szèp, olyan jó illata van.

Gyengéd, odaadó, figyelmes, szeret engem és a kilànyommal is tök jól kijön.

Szóval...mivel 17 éve boxolok, nagyon lezúztam a 2 srácot.

Aztán felhívtam a csajt, elmondtam neki mi történt és hogy döntenie kell, meghozzá most.

Megkért hogy menjek érte, engem akar.

Most is itt van velem, de kettős érzésem van.

Egyfelől boldog vagyok, hogy itt van, mert ezt akartam.

Viszont kamuzott bakker..

Nem mondta el hogy férje van ba szameg.

Erről is beszéltem vele ma és azt mondta, hogy nàluk korán házasodnak valóban, de ez nem örökre szól és hogy ő engem akar.

2022. ápr. 3. 14:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Ráadásul ott nem ilyen tesze-toszák a nők férjei, hanem kiállnak a nőjük mellett. Ha piszok kerül a rendszerbe, akkor odamennek legénykedni.
2022. ápr. 5. 11:31
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem pszichológushoz mennek lelkizni meg sírni, hogy "jaj nem tudom mivan az asszonnyal". Nem hagyják annyiban a becsületüket!
2022. ápr. 5. 11:32
 23/30 dregor ***** válasza:
78%
Engem inkább az érdekelne a sztoriban, hogy hol is dolgozol? :D
2022. ápr. 5. 14:49
 24/30 anonim ***** válasza:

Olyan valosagszerutlen az egesz amit irtal tobb reszen is.

Sorolom. Adott egy ukran no akivel intim kozelsegbe kerulsz es mit ad Isten a ferje a haverjaival rad akarja torni az ajtot, hogy kopj le az asszonyrol?

Mi van? Csak nekem tunik fel tobb kerdes?

Pl. Honnan tudta az urge hogy te hol laksz?

Lehet az asszony mondta el neki?

Ha olyan felelossegteljes apa vagy es neked iteltek a kislanyod akkor hogy hozhattad ilyen helyzetbe a sajat kislanyodat?

Hogy miert is?

Ez oke szinglin hogy felcuccolod a not ismeretlenul magadhoz es magadeva teszed. Na, de egy lenyeges dolgot nem tudtal rola es a holgy sem mondta annak ellenere hogy tudta van gyereked. Szoval nem tul intelligens cselekedet a holgy reszerol mert a gyerekedre nem gondolt attol fuggetlenul hogy tanitja angolul es megfurdeti es mi van akkor ha a ferje vissza jonne meg parszor es a gyereked is veszelyben lenne? Na es ha bunozo lett volna a ferje? Te ilyenekre siman nem gondoltal mikor becuccoltattad a gyereked melle egy ismeretlen not mert ismeretlen mert nem tudtal rola lenyeges dolgot.

Te siman kitetted a gyereked ismeretlen emberek veszelyeinek. Miota ismered a holgyet es mennyire? Mert ha ezt nem mondta el akkor meg mit nem?

Igy a mobiljat nyomogato anyuka mellett is nagyobb biztonsagban van ez alapjan a gyereked. Nyilvan gondolom a mobilos anyuka nem fikaz egyebkent egy hazassag megromlasahoz ket ember kell. Ne vedd sertesnek de most reszben azert rizikos helyzetbe hoztad a gyerekedet is.

Szoval azert meg beszelgess a holggyel melyebben is. Nehogy ujabb meglepetes erjen. En csak ezt tanacsolom

2022. ápr. 30. 15:17
 25/30 anonim ***** válasza:

Es nem art idonkent alul is kikspcsolni a gombot hogy felelossegteljesen is ne csak magadra gondolj ilyen helyzetben mert felelosseggel tartozol a sajat gyerekednek. Annak a gyereknek biztonsag kell es nem x -edik no amiket felsoroltal. Lenyege ennek hogy az elemi oszton nagyobb hangsulyt kapott az ágyas aki dadus választásban.

Probalj kikapcsolt gombbal is gondolkodni.

2022. ápr. 30. 15:21
 26/30 anonim ***** válasza:

* kikapcsolni

x-edik nő akit felsoroltál

Valas, covid, tobb no, ukran no , ferj, ferj megkeresese teged.

Huh ez tiszta akcio filmbe illo csakhogy van egy gyereked is. Az o biztonsaga is nagyon fontos attol fuggetlenul hogy jol tudsz verekedni bar nem ferfi mod oldottad meg mert nem gondoltal a gyerekedre. Ha twsti sertesert feljelentenek hogy fogod a gyereked nevelni vagy megvedeni ha dutyiba kuldenek? A masik kerdes, hogy mire neveled?

2022. ápr. 30. 15:25
 27/30 anonim ***** válasza:
* testi sertesert
2022. ápr. 30. 15:26
 28/30 A kérdező kommentje:

Nem ennyire bonyolúlt a szitu.

A nő értésére adtam, hogy nem talalkozhat többé nélkülem a férjével.

Inditsa el a válást stb.

Es hogy most már ő az enyém.

Az akció filme illő témát viszont nem értem.

Nekem semmiből nem tart 2-3 ostobát a földbe verni.

Ez nem akció hanem sima tény.

2022. ápr. 30. 15:41
 29/30 anonim ***** válasza:
Ez valami elcseszett Mónika - show, gyerekek...
2022. máj. 1. 11:58
 30/30 anonim ***** válasza:
Hülyére vesz a csaj.
2022. máj. 1. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!