Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti hogy jártok el ilyen szituban?
Ha nektek nagyon kell egy pasi, aki állitólag több vasat tart a tuzben , tehát ezt minimum sejtitek , mennyire akadályoz ez titeket , abban , hogy elmenjetek vele találkára, ha hiv ?
Nem törödtök és adtok egy esélyt ?
Vagy féltékenyek vagytok és túlkombinálnátok. ? Vagy legalább kipróbáljátok ?

Teljesen akadályoz.
Sajnálom azokat a nőket akiknek elég a sokadik hely. Én szeretek első lenni. Szeretnék kapcsolatot, de ennyire kétségbeesett nem lennék.
Azt gyanítom te kétségbe vagy esve már, ezért elfogsz menni.

Nem nőként, de...
Miért teszel egy "space"-t a kérdőjel elé? És a vessző elé? Ez így nagyon csúnya íráskép.
Amúgy sajnos pont ez árult el megint, mert ugyanezzel a képpel írtál ki pár napja hasonló kérdést, a válaszok nem érdekelnek, ez így trollkodás.

feltekeny? es mire legyek feltekeny? A sejtheto jovomre, hogy nem is tudom majd mikor kivel csal meg...
Sosem kellene egy olyan pasi, akirol tudom hogy tobb vasat tart a tuzben. Akkor valojaban nem en kellek neki szemely szerint, hanem csak ugy valaki. Kosz, ugy nekem biztosan nem kell.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!