Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ilyen szituban mit lépnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen szituban mit lépnél?

Figyelt kérdés

Ahol dolgozom ott rengeteg az ukrán vendégmunkás.

És minimum a 60%uk csaj.

Nagyon szèp fiatal csaj.

Idővel az egyik lány nagyon megtetszett nekem...és én is neki.

Beszélgetések, majd talik munka után és végül itt is aludt nálam.

Mivel gyögyörű szép és nagyon jó volt vele egyre többet akartam.

És akkor itt jött a gebasz.

Szóval kiderült hogy az ukrán nők kicsit olyanok, mint nálunk a cigók a párkapcsolatokban.

17-20 évesen férjhez mennek.

És kiderült, hogy neki is van férje, aki pénteken ide jött a lakásom elé egy magyarul makogó haverjaval és megpróbált engem fenyíteni, hogy kopjak le a feleségéről...

Szomorú voltam nagyon mikor ezt ott megtudtam....mert bele vagyok zúgva ebbe a csajba.

Olyan szèp, olyan jó illata van.

Gyengéd, odaadó, figyelmes, szeret engem és a kilànyommal is tök jól kijön.

Szóval...mivel 17 éve boxolok, nagyon lezúztam a 2 srácot.

Aztán felhívtam a csajt, elmondtam neki mi történt és hogy döntenie kell, meghozzá most.

Megkért hogy menjek érte, engem akar.

Most is itt van velem, de kettős érzésem van.

Egyfelől boldog vagyok, hogy itt van, mert ezt akartam.

Viszont kamuzott bakker..

Nem mondta el hogy férje van ba szameg.

Erről is beszéltem vele ma és azt mondta, hogy nàluk korán házasodnak valóban, de ez nem örökre szól és hogy ő engem akar.

2022. ápr. 3. 14:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha neked megéri, hogy a méltóságodat több szempontból is eltiprod, akkor sok boldogságot! De én biztos nem bíznék meg benne, jól behülyített mindhármótokat a csaj és ti ugrottatok egymásnak... Szép munka a lány részéről!

Ez csak az én vélemenyem, ne keveredj bele ilyen zűrös ügyekbe, már ott megbukott hogy nem volt őszinte.

N

2022. ápr. 3. 14:47
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha többet keresel, mint a férje, akkor meg van az ok, h miért választott téged. Vigyázz, mert az ilyen nők olyan fajták, h ahogy tud téged is lecserél egy jobban keresőre.
2022. ápr. 3. 14:51
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

A naiv kislány, akinek véletlenül pont kiment a fejéből, hogy férje van. Aha, ja, persze.

Vigyázz vele, belezúgsz, aztán nehogy téged is otthagyjon. Az ilyenekből bármi kitelik.

2022. ápr. 3. 14:52
 4/30 A kérdező kommentje:

Nekem is az opportunista volt az első gondolatom mikor kiderült.

Főleg tudva, hogy az országának most 10 évre minimim kampec van.

De ő már a háború kitörése előtt velem volt.

2022. ápr. 3. 15:00
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
A háború előtt is elég rossz ország volt gazdaságilag Ukrajna, nem véletlenül jöttek át ide melózni.
2022. ápr. 3. 15:09
 6/30 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem meg nem kell ezt ennyire mellre venned. Úgy ahogy ismerem az Ukrán kultúrát és ahogy írod korán házazasodnak, de ez nem sokat jelent, mert náluk általaban a nőknek kuss a neve. Szóval logikus hogy ha a nő megismer valakit aki tiszteli és szereti őt, akkor hozzá fog menni. Szóval okè hogy nem mondta el, hogy ferjnèl van, de ha rendesen bánsz egy Ukrán nővel az örökre szeretni fog téged.

Nem inog meg, nem kacsingat félre, a tied örökre.

2022. ápr. 3. 15:16
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Szereztél magadnak egy sugarbabyt. Gratulálok! Biztos jó példakép lesz a kislányodnak.
2022. ápr. 3. 15:20
 8/30 A kérdező kommentje:

7.

Igen...könnyen lehet, hogy ott van benne a sugarbaby vonal, bennem is felmerült.

Viszont nem egy ágrólszakadt buta nő.

Egyetemet végzett, diplomás és 5 nyelven beszél.

Ukrán, orosz, angol, latin, ó görög.

Tehát egy okos és értékes ember, csak az országa 1 pusztulat ahol a fizikai munkán kívűl másnak nincsen értèke...és mostmár annak sincs.

És igen.

Eddig sokkal jobb példakép a kislányomnak, aki annyit látott az anyjából hogy nyomkodja a telefont.

Ez a lány pedig megfürdeti, játszik vele, gyakorolják az angolt, tehát már jobb.

2022. ápr. 3. 15:44
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj ezen az oldalon arról tudnak véleményt mondani, amit te le írsz. Azt itt mi nem tudjuk hogy azon kívül mit csinál, milyen ember stb. De már eleve a sztori is hihetetlen. De ha még igaz is, ne idegen emberektől várd a választ. Itt tényleg csak arról tud az ember véleményt írni, ami kis részletet elolvas.

Nekem azt írták egy kérdésemhez, hogy szakítsak a barátommal, biztos mégcsal, amikor ilyenről szó sincs...

2022. ápr. 3. 15:50
 10/30 A kérdező kommentje:

9.

Lehet hogy hihetetlen, de képzeld el az én fejem mikor kiderült ez....

Hogy túl vagyok 1 váláson...gyerek elhelyezési peren, a covid hisztin....ostoba buta nemtörődöm nőkön.

És akkor belefutok egy igaziba, aki érzelmileg is megérint, viszont ez a helyzet vele.

2022. ápr. 3. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!