Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen szituban mit lépnél?
Ahol dolgozom ott rengeteg az ukrán vendégmunkás.
És minimum a 60%uk csaj.
Nagyon szèp fiatal csaj.
Idővel az egyik lány nagyon megtetszett nekem...és én is neki.
Beszélgetések, majd talik munka után és végül itt is aludt nálam.
Mivel gyögyörű szép és nagyon jó volt vele egyre többet akartam.
És akkor itt jött a gebasz.
Szóval kiderült hogy az ukrán nők kicsit olyanok, mint nálunk a cigók a párkapcsolatokban.
17-20 évesen férjhez mennek.
És kiderült, hogy neki is van férje, aki pénteken ide jött a lakásom elé egy magyarul makogó haverjaval és megpróbált engem fenyíteni, hogy kopjak le a feleségéről...
Szomorú voltam nagyon mikor ezt ott megtudtam....mert bele vagyok zúgva ebbe a csajba.
Olyan szèp, olyan jó illata van.
Gyengéd, odaadó, figyelmes, szeret engem és a kilànyommal is tök jól kijön.
Szóval...mivel 17 éve boxolok, nagyon lezúztam a 2 srácot.
Aztán felhívtam a csajt, elmondtam neki mi történt és hogy döntenie kell, meghozzá most.
Megkért hogy menjek érte, engem akar.
Most is itt van velem, de kettős érzésem van.
Egyfelől boldog vagyok, hogy itt van, mert ezt akartam.
Viszont kamuzott bakker..
Nem mondta el hogy férje van ba szameg.
Erről is beszéltem vele ma és azt mondta, hogy nàluk korán házasodnak valóban, de ez nem örökre szól és hogy ő engem akar.

Persze, nyilván egy 5 nyelvet beszélő értelmiségi csajnak olyan férje van, aki angolul sem tud (hiszen tolmács kellett neki) és verekszik. Azért akik a felső osztályhoz tartoznak, azok Ukrajnában sem úgy élnek, mint itthon a mélyszegény romák. Az 5 nyelven beszélő diplomás emberekért úgy kapokodnak a jobbnál-jobb cégek, hogy már rég nem nálunk poshadna, hanem ment volna nyugatra. Valahol nagyon nem kerek a sztori.
Ha értelmes nő lenne, akkor megmondta volna, hogy figyelj Pista, a vadbarom szüleim fiatalon férjhez adtak egy idiótahoz, de én téged szeretlek, ezért most szépen ezt megmondom neki, és elválok tőle. De nem, helyette sunyított, mint szar a fűben. Nem tudom mit vársz egy hazug nőtől a továbbiakban.

11.
Te nem vágod ezt az egész ukrán vendégmunkas szitut.
Ahol dolgozom ott van tanár, nővér, tűzoltó, ovónő, vegyész stb...aztán mégis egy raktarban pakolászik mind, mert 5x annyit keres ezzel mint otthon a szakmájaval.
Hiába diplomasok ha a kutyat sem erdekli.
12.
Te meg az alapszitut nem érted.
Én nem osztozkodom semmilyen szinten.
Az én nőmhöz más férfi nem érhet hozzá!
Így eleve kizárt ilyesmi nálam, hogy szeretői státusz.

#13 De vágom, ukrán vendégmunkasok dolgoznak mellettünk az építkezésen pl. De ők nem diplomás, kimagasló nyelvtudású emberek. A csaj bármilyen multinàl el tudna helyezkedni nettó 600 kezdéssel ha ez igazán így lenne.
Az ápoló, tanár más, ők már nálunk is inkább az Aldiban pakolnak, mert senkit nem érdekel a diplomájuk. Nem piacképes tudás.

Figyi kérdező. Anyukám Ukrán Apám Magyar. Sokat voltam Ukrajnában rokonoknál nagyszülőknél így van rálátásom valamilyen szinten a kultúrális különbségekre.
Írd le a korod és a lány korát és vázolom neked a szitut.
15.
A nő 32, én pedig 41 vagyok.

Szóval az van kérdező, hogy a nő a tied lett.
De ezt úgy értsd, hogy egy ilyen kiállás után, hogy te leverted a férjét, érte miatta , most már a tulajdonod.
Ő így fog gondolni magára.
Hogy már hozzád tartozik. Egy orosz vagy egy ukrán nőnél ez pedig komoly dolog. Ha nem adsz rá nagyon nyomós okot a nő örökre kifog tartani melletted.
17.
Köszi.
Szeretem ezt a nőt hiàba nem mondta el az alapszitut.
És az is ott van az egészben, hogy ő is megismert engem, az életem, a kislányom és minket választott.
És hogy nem tűrök el semmilyen konkurenciát.
De a lényeg hogy itt van velem és szerethetem őt.
A zavaró körülményeket pedig elpusztítom.
Az enyém a nő és kész!

Szerintem meg vagány pali vagy kérdező. Jól bánsz a nőddel, szereted a gyerekedet, bunyózol is ha kell a nődért. Nem csoda, hogy téged választott.
Azért ilyesmi dolgok és kiállás nagyon be tudnak indítani egy nőt, legyen akarmilyen nemzetiségű.

Nem ismeritek ti az ukránokat.
Azért, mert 5 nyelven beszél és diplomás, attól miért ne lehetnének verető emberei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!