Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a szülinapjára? A virágküldés futárral rossz ötlet ebben a szituban? (Rövid sztori lent.)
Van egy lány, aki egy ideig munkatársam volt, jól elvoltunk, érződött, hogy ebből lehet valami, viszont én kissé rátapostam a gázpedálra, amivel, mint kiderült, megijesztettem őt, mert neki ez túl gyors volt (Küldtem neki akkoriban egy hatalmas vörös rózsa csokrot meg egyéb ajándékokat...).
Mindegy, a barátság megmaradt köztünk, csak tartottunk egy kis távolságot. A lényeg, hogy elég jó dolgokat hallottam vissza, mondott olyanokat, amik arra engednek következtetni, hogy ezt meg lehet próbálni még egyszer, a héten találkoztunk, tök jó volt minden.
Mégis hogy csináljam, hogy ezúttal ne csesszem el? A közelgő születésnapjára mit vegyek? Felteszem, virággal indítani megint baromság lenne...
Pedig van olyan, nem minden lány egyforma. Az anyukája is mondta nekem, hogy ő ilyen, egyszerűen megijed, ha valaki nagyon nyomul és siettetni próbálja a dolgokat vele.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!