Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Virágküldés, utolsó lépés?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Virágküldés, utolsó lépés?!

Figyelt kérdés
Sziasztok.Tinderen ismerkedtem meg egy lánnyal még tavaly,kb másfél hónapig beszélgettünk messengeren,minden nap.Telefonos beszélgetés is volt meg videochat is.Elég jól megismertük egymást,máramennyire neten meglehet,sok titkot elmeséltünk egymásnak,és így is tök kedveltük egymás.Eleinte ő akart találkozni személyesen is,de nekem munka miatt nemigen volt akkor időm.December végén ő elment "nyaralni",és megbeszéltük,hogyha hazajön egyből találkozunk.Erre hazajött,2 napig nem írt,mire ráírtam és annyit válaszolt,hogy jelen pillanatban nem szeretne velem beszélni,én kérdeztem hogy miért,erre letiltott messengeren... Tök érdekes mert elötte alig várta,hogy találkozzunk,többször próbált "kihívni",meg mondta hogy alig várja hogy megismerjen....Mindketten nagyon tetszettünk egymásnak!Arra gondoltam,hogy még egy utolsó lépésként,megpróbálok valamit tenni,és azon gondolkozom,hogy küldetek neki virágot a munkahelyére.Szerintetek?Tuti mindenki azt mondja,hogy hagyjam,de én nem szeretném olyan könnyen feladni..

2019. jan. 13. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
tutyi-mutyi voltál, talált valakit aki tényleg le tudja rángatni a bugyiját, nem csak chatpartnerként van az életében. Legközelebb legyél életképes.
2019. jan. 13. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Minek akarsz virágot küldeni valakinek aki letiltott?? Csak meggondolta magát,annyira nem kedvelt,hogy kivárja azt a kis időt.Nagy a tolongâs nála,Te meg lekésted a vonatot.
2019. jan. 13. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Találkozni kellett volna vele... Szerintem összejött mással, felejtsd el a virágot.
2019. jan. 13. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!