Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a következő lépés?
20/F
Elkezdtem brigadozni Tescóban és egyszer egy szép szőke hajú lány kérte hogy nem-i segítenék neki valamiben. Természetesen segítettem. 16-17 éves de marhásan jó néz ki. Szép szőke, a szemei szintén. Máma eljött utánnam egy lány hogy hova tartozik ez a virág mert nem tudja hova kell tenni. Aztán jön ez a szőke, istenem ez annyira aranyos marhára. Egy fiúval dolgoztam és kérdezem tőle hogy nem-i ismeri azt a szőke lányt hogy nem-i tudja a Fb nevét. Odaadta és én meg rairtam. Máma hazajöttem és 3.3 óta nem nézte meg a lány az üzenetet. Most megnézte de nem irt vissza. Hogyan tovább? Szeretném őt közelebről megismerni, állítólag nincs pasija. Írjam meg neki hogy én vagyon az a srác akitől kérdezed hogy hova tedd a virágot? Ez ciki, mert mindjárt megkérdezné hogy honnan van a fbje.
Vélemény? Tippek? Kérek normális válaszokat.
Jó, akkor sajnos nem tudok segíteni. Hogy akarod "elcsábítani", ha még egy egyszerű kérdésére se vagy hajlandó őszintén válaszolni?
Annyit még, hogy ha neki is leírod, hogy "nem-i", akkor viszont garantált, hogy kiröhög, és többet nem áll veled szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!