Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jót tenne az önbecsülésemnek ez a lépés?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit nyáron megismertem, viszont az első találkozásunk alkalmával elrontottam, akkor "kiszeretett" belőlem. De nekem még mindig nagyon hiányzik és most felkeresném. Mit gondoltok róla?2017. dec. 24. 19:22
1/7 anonim válasza:
Hát, próbáld meg, de lehet, neki már nem aktuális.
2/7 anonim válasza:
Nem tudni, mi lesz a vége, de szerintem ettől függetlenül jót tenne. Ha még nem csináltál ilyesmit, vagy régen, akkor kifejezetten jó érzés azt érezni, hogy valamit "meg mertél lépni", nem csak gondolkodtál rajta. Vesztenivalód nincs szerintem. :)
3/7 anonim válasza:
Így igaz, nem vagyok oda hálivúdért, de volt nemrég egy film, aminek egy mondata megragadt bennem, a mitől félsz igazán? kérdésre adott válasz, ...a kihagyott lehetőségektől.
5/7 A kérdező kommentje:
Késő. Már megtörtént.
2017. dec. 24. 21:40
7/7 A kérdező kommentje:
Mondhatni valamilyen szinten jól sikerült. Jót beszélgettünk, de nem hiszem, hogy fogunk találkozni.
2017. dec. 25. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!