Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg 51 évesen màr lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg 51 évesen màr lehet gond a szex terén? Ha értitek mire cèlzok...

Figyelt kérdés

33 éves vagyok és egy 51 éves férfival ismerkedem most. Megrèmít amit hallottam.... Az ismerkedésben nem tartunk ott még csak elgondolkodtatott a téma.

Akinek van tapasztalata, megosztanà?

2022. ápr. 2. 10:53
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Életmódtól függően természetesen, lehet. Sok ember elindul 40 évesen a lejtőn, mert nem figyel magára.

De sok esetben gyógyszer is okozhat problémát (pl depresszió ellen szedett gyógyszerek).

2022. ápr. 2. 10:59
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Van egy kis tapasztalatom 45+-os férfiak terén. És szinte nem volt soha negatív élményem. Némelyikük virgoncabb mint egy huszonéves :)
2022. ápr. 2. 11:27
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
A párom 48 éves, semmiféle ilyen problémája nincs. Felesleges emiatt aggódnod, ha valami lenne, az nem a kora miatt van, 20-30 évesen is lehet valaki gyorstüzelő, vagy küzdhet merevedési gondokkal.
2022. ápr. 2. 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Már 10 èvvel hamarabb is gond van sokaknál.
2022. ápr. 2. 14:14
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Én 31 vagyok a pasim 51. A munkánk miatt nem találkozunk mindennap csak hétvégente de este kettő meg reggel egy szex mindig van. Ez nem kor függő, akinek gondja van az nem azért van mert betöltötte az ötvenet.
2022. ápr. 2. 14:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Férjem is hasonló korú, még nincs ilyesmi gond.
2022. ápr. 2. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Puding próbája az evés ;)
2022. ápr. 2. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Férjem 62. Heti egyszer még nagyon jól megy.
2022. ápr. 3. 01:59
 9/9 Giulio válasza:
100%
53 vagyok.Libido,potencia tökéletes.A kopott izület,már egy másik tészta!
2022. ápr. 4. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!