Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok,nők derogál kiszolgálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nők derogál kiszolgálni a párotokat/férjeteket?

Figyelt kérdés

Nőként kérdezem ezt, és nem veszekedésindítónak szánom. Én sok dologban kiszolgálom a párom, emiatt más topikban lehurrogtak. pl kávét odaviszem neki reggel, összekészítema holmiját ,volt már h a zoknit is ráadtam.

Ez tényleg ennyire ritka dolog lenne?

30as korosztály vagyunk.

2022. márc. 31. 20:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
A "kiszolgál" szóban ott bujkál a "szolga", mint a patriarchális, vagy ha úgy tetszik, tradicionális társadalmi berendezkedés egyik attribútuma, ennek fényében elég erős vállalás úgy feltenni a kérdést, hogy a kommentmező ne váljon csatatérré. Egyébként magával a cselekménnyel semmi probléma nincsen, (ugye aki szolgál, az nem feltétlenü bár a kor nyelvhasználatának megfelelően illik "örömszerzéssé" vagy "segítő gesztussá" finomítani.
2022. ápr. 1. 09:44
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Adná rá a fszom a zoknit, amíg tud mozogni.
2022. ápr. 1. 09:49
 33/35 anonim ***** válasza:
Szerintem minden csak attól függ, hogy megkapod ugyanezt viszonzásul. Ha ő is ugyanannyira gondoskodó, akkor rendben van. Ha nem, akkor gáz. Viszont, ha neked ez így jó és nem szoktál panaszkodni, nem zavar, akkor a ti dolgotok.
2022. ápr. 1. 10:31
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem senkit nem derogál kiszolgálni, legfőképp a férjemet.

A zoknit nem adom rá már a gyerekre se jó ideje, mert 13, a férjem pedig 43, úgyhogy... érdekesen nézne rám, megbolondultam-e...

Nekem kimondottan öröm az ebédet elé tenni, üdítőt önteni neki, utána főzni neki egy kávét. Abszolút nem várja el, van, hogy nem is hagyja, ha fáradt vagyok, leültet inkább.

Reggeli kávét pl minden reggel ő hozza nekem ágyba, mert én akkor még agyhalott vagyok.

2022. ápr. 1. 11:20
 35/35 anonim ***** válasza:

Nekem természetes, hogy segítünk és kedveskedünk EGYMÁSNAK. Tehát egészen addig amíg kölcsönös, addig nagyon szívesen teszek meg neki/helyette dolgokat.

(Mondjuk a zoknit csak akkor adnám rá, ha egészségügyi okból képtelen rá... nekem ez fura lenne másképp. :D )

2022. ápr. 1. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!