Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok,nők derogál kiszolgálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nők derogál kiszolgálni a párotokat/férjeteket?

Figyelt kérdés

Nőként kérdezem ezt, és nem veszekedésindítónak szánom. Én sok dologban kiszolgálom a párom, emiatt más topikban lehurrogtak. pl kávét odaviszem neki reggel, összekészítema holmiját ,volt már h a zoknit is ráadtam.

Ez tényleg ennyire ritka dolog lenne?

30as korosztály vagyunk.

2022. márc. 31. 20:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
A bugyiját is rá szoktad adni?
2022. márc. 31. 21:32
 22/35 anonim ***** válasza:
Ezt a zoknit én se tudom hova rakni 😄
2022. márc. 31. 21:37
 23/35 anonim ***** válasza:
0%

Én azért a ruháját nem adom rá, de ha hazajön munkából szívesen szedek neki ennivalót vagy meg melegítem, ha szendvicset kér akkor azt csinálok neki.

Van hogy tvzik és szól vigyek már neki chipset vagy innivalót, szívesen megteszem, nekem nem probléma. Viszont úgy érzem, hogy már néha vissza él ezzel és olyan mintha csicskáztatna. Például megkérdezem ker e enni, a válasz nem majd később, erre leülök és 3 perc múlva mondja, hogy szedjek már neki enni. Nem szólok semmit, megcsinalom, csak ilyenkor már olyan mintha ugraltatna.

2022. márc. 31. 21:56
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

#23 tudod ki ugrálna... Feltápászkodik és hoz magának.

Jézusgyerele.

2022. márc. 31. 22:03
 25/35 anonim ***** válasza:

"Ezt a zoknit én se tudom hova rakni 😄"

Én asszem tudnám hová tenni. Jó mélyre és fel :D

2022. márc. 31. 22:43
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem derogál, de azért van egy határ.

- Kávét odaviszem neki az asztalhoz. Nincs ágyban kávézás se neki se nekem.

- Holmiját össze tudja készíteni, a reggelijét meg tudja csinálni, nagyfiú már.

- Ruháit összehajtogatom, de a szekrénybe ő teszi el. Ő tudja mit hova pakol, nem borítom fel a logikáját.

Most volt egy balesete, és hetekig nehezen mozott. Értelem szerűen akkor vittem neki az ételt, segítettem öltözni, fürdeni. Ez alap. De csak úgy mert ő pl lusta dög lenne, nem, nem szolgálnám ki.

2022. márc. 31. 23:39
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Alapszabály, amire már a kapcsolat elején érdemes odafigyelni: csak annyit tegyél meg, amit 10-20-X év múlva is szívesen megteszel majd, és nem lesz teher. Ami most még szívből jön, később elvárás lehet és rendszeres konfliktusforrás.

A kérdésre a válaszom: nem, nem szolgálom ki. Kedveskedni természetesen szoktam, de az nem szolgálatnak minősül.

2022. márc. 31. 23:46
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Egy kérdés a múltból:

Bántalmazó kapcsolat, egy végletekig kimerült, terhes kérdező, akit otthon cselédként tartanak, és válaszok garmadája, akiknél otthon "ugyanez van", és akik szerint "a férfiak már csak ilyenek".

Hányok ettől az egésztől már, hogy a XXI. században ez még mindig a normális, az elfogadott sokaknál.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2022. ápr. 1. 00:36
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
#28 Szörnyű ezt a 2009-es kérdést olvasni. A válaszokat is. És több mint 10 év elteltével még mindig itt tartunk. :(
2022. ápr. 1. 01:38
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Durva ez a belinkelt kérdés. Azért 12 év alatt sokat változott a világ, szerintem. Ma már nem ilyen válaszok érkeznének alá.

Egy dolog tetszik benne. Észre vettétek, hogy senki nem sértegeti a másikat és kultúráltan beszélgettek?

Nem megy "a minek szültél ennek kettőt, rohadjál meg, szégyelld magad"

2022. ápr. 1. 05:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!