Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők derogál kiszolgálni a párotokat/férjeteket?
Figyelt kérdés
Nőként kérdezem ezt, és nem veszekedésindítónak szánom. Én sok dologban kiszolgálom a párom, emiatt más topikban lehurrogtak. pl kávét odaviszem neki reggel, összekészítema holmiját ,volt már h a zoknit is ráadtam.
Ez tényleg ennyire ritka dolog lenne?
30as korosztály vagyunk.
2022. márc. 31. 20:17
11/35 A kérdező kommentje:
Nem trollkodás, tényleg nemtudtam,hogy ez kirívónak számít.Sok olyan dolog van amiben meg én számíthatok ő rá.
2022. márc. 31. 20:44
13/35 anonim válasza:
#10 pont ezért gondolom hogy csak egy férfi troll a kérdező. Ki hallott ilyen idiótaságot hogy valakire zoknit adjon az asszony. Ez csak egy kis incel troll a megalázkodó asszonyról álmodozva. Álmaiban földesúr a szerencsétlenje 🤦
14/35 anonim válasza:
Csak akkor nem derogál ha köocsönös
16/35 anonim válasza:
És egy ilyen kiszolgálásra vágyó óriás csecsemőre tudsz férfiként nézni? Nem inkább gyerek vagy kutya?
17/35 A kérdező kommentje:
Van amiben ö szolgàl ki.pl elvisz ide oda autòval, értem jön. Vagy öszintén nem gyakran föz de igen jòl tud meglep vele.
2022. márc. 31. 21:09
18/35 anonim válasza:
" Vagy öszintén nem gyakran föz de igen jòl tud meglep vele."
Szóval akkor ezek szerint te főzől még ráadásul.
És miért kell érted mennie? Ja, kitalálom! Sajátjának tekinti a közös autót és kisajátítja. Vegyél magadnak is és nem fogsz tőle függni.
19/35 A kérdező kommentje:
Én fözök többet vagy elmegyünk enni valahova.Az autò nem közös, màr a kapcsolatunk elött vette. Nekem nincs jogsim se.
2022. márc. 31. 21:14
20/35 anonim válasza:
Annyira tipikus incelszöveget tolsz. Azt a megalázkodó, egyedül semmire se képes nőt, akik nektek kellenének 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!