Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire számíthat egy nő, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthat egy nő, ha nem szeret kiszolgálni senkit sem?

Figyelt kérdés

Társkeresés terén és eddigi kapcsolataimból kiindulva szinte mindig (!) azt tapasztaltam, hogy a férfiak elvárták a kiszolgálást. Amikor ez nem történt meg, akkor megromlott a kapcsolatunk, én lettem a szemét feminista, mert merészelek felnőtt emberként tekinteni a másikra és merek magamra is időt fordítani.

Úgy gondolom, hogy ha én eltakarítok magam után, elmosogatok magam után, tudom magam ruháztatni és etetni, akkor más felnőtt ember is képes rá. Sokszor voltak abból problémák, hogy nem tolok a másik feneke alá mindent, mint egy anyuka, nem végzem el helyette az ő feladatát, stb. Pl.ha széthagyja a ruháit, akkor nem szedem össze, hanem inkább átlépek fölötte. A sajátomat persze mindig elteszem összehajtva a szekrénybe. Vagy pl.mikor a másik összecsinálja a wc-t, akkor nem takarítom ki utána, csak magam után, ha én piszkoltam össze. Az sem zavar, ha a másik ember a mosatlanjával telepakolja a mosogatót, mert akkor a mosatlanjaimat elmosom a fürdőszobában és kitakarítom utána a mosdót. Persze ritkán a másik helyett is szoktam dolgozni, mondjuk amikor padlót takarítok, akkor az egész lakásra szokott vonatkozni, illetve bútoroknál is. Csupán nem vagyok szolgalelkű, és nincs arra ingerenciám, hogy mindig a másik felnőtt ember után pakoljak el és lássam el, mint egy gyereket. Persze az más állapot lenne, ha ideiglenesen lebénulna a párom, megbetegedne. Akkor természetesen segítem őt és rendet teszek nála is, de amíg nem áll fent ilyen probléma, addig nem szívesen csinálok meg más helyett dolgokat.

Ilyen vagyok. Ettől még tudom szeretni a másikat, csak helyette melózni nem szeretek. Mekkora hátrány ez párkeresésnél?

2019. máj. 18. 12:41
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
16%
De pökhendi stílusod van. Okkal vonzó, ha egy nő házias és törődő, ennek nincs köze a szolgalelkűséghez.
2019. máj. 18. 12:46
 2/66 A kérdező kommentje:
És az a férfi nem pökhendi, aki csak elvár, de nem nyújt semmit?
2019. máj. 18. 12:51
 3/66 anonim ***** válasza:
73%
Kicsit eltulzod a dolgot, az ertheto,hogy a masik helyett nem dolgozol de meg kell osztani a munkat , kulon mosogatni meg kulon mosni tobb ido,tobb energia es hulyeseg! Funyirasnal se a felet nyirom le az udvarnak , bevasarlasnal ha ottvagyok nem csak magamnak vasarlok ! :)
2019. máj. 18. 12:51
 4/66 A kérdező kommentje:
Ez a válasz most úgy jött le, mintha te azért akarnál nőt magadnak, hogy legyen, aki mindent megcsinál helyetted. Mert ha nem ilyen, akkor már nem kell.
2019. máj. 18. 12:52
 5/66 A kérdező kommentje:
Mármint ez elsőnek szólt. Hát nekem az nem igazán tetszik, hogy a másik hazajön, benyom valami filmet magának vagy zenét, elvihorászik magának, én meg közben melózok pluszban.
2019. máj. 18. 12:54
 6/66 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom neked milyen párkapcsolataid lehettek eddig. Nem tudom elképzelni, hogy kerülgetnem kelljen a barátnőm, amíg felváltva mossuk a tányérainkat. Vagy a konyhában, mert külön főzzük magunknak a kaját, hisz ő nem a szolgálóm :D Vagy hogy én ne nyírjam le a füvet, met ugye én sem vagyok az ő szolgája :D
2019. máj. 18. 12:55
 7/66 anonim ***** válasza:
81%

Én egyetértek veled. Szánalmas az a felőtt (nő vagy férfi), aki nem érez ingerenciát az iránt, hogy a párját ne szolgának tartsa és részt vegyen a háztartás vezetésében.

Az is részvétel, ha van elég pénz ebédet rendelni vagy takarítót hívni. Esetleg főállásban egy házvezetőt felvenni.

Akinek se pénze, se akarata, az tőlem megfulladhat a saját sz-rjában.

Szerencsére nem kell ilyen emberrel maradni. Szabadon el lehet hagyni.

Az első alkalom után otthagynám, ha igénytelen lenne. Ilyen téren nincs értelme második vagy sokadik esélyt adni nekik.

8/66 A kérdező kommentje:
Én attól félek, hogy nem leszek megbecsülve, ha mindent megcsinálok. És benne van a pakliban az is, hogy csak erre vagyok jó a másiknak, mert ez neki kényelmes.
 9/66 A kérdező kommentje:
Amúgy ilyen is volt, hogy én egybe vettem mindent ruha meg tányérok terén is. Csak amikor a másik fél volt a soros, akkor a saját szennyesét és mosatlanjait vette számításba, az enyém meg ott lett hagyva koszosan. Onnantól változtattam én is.
2019. máj. 18. 12:58
 10/66 anonim ***** válasza:
87%

A hozzászólók pedig vagy nem képesek értelmezni az írást vagy csak ők is a szánalmas kategóriába tartoznak.

Természetesen ha a másik fél is kiveszi a részét a házimunkából, akkor nem főz-mos-takarít az ember.

Lehet érezni, hogy mindketten ugyanannyit teszünk otthon vagy sem.

Van, aki nem szeret mosogatni és mosni. Akkor ő porszívózik és port töröl.

Ennyi az egész.

2019. máj. 18. 12:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!