Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire számíthat egy nő, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthat egy nő, ha nem szeret kiszolgálni senkit sem?

Figyelt kérdés

Társkeresés terén és eddigi kapcsolataimból kiindulva szinte mindig (!) azt tapasztaltam, hogy a férfiak elvárták a kiszolgálást. Amikor ez nem történt meg, akkor megromlott a kapcsolatunk, én lettem a szemét feminista, mert merészelek felnőtt emberként tekinteni a másikra és merek magamra is időt fordítani.

Úgy gondolom, hogy ha én eltakarítok magam után, elmosogatok magam után, tudom magam ruháztatni és etetni, akkor más felnőtt ember is képes rá. Sokszor voltak abból problémák, hogy nem tolok a másik feneke alá mindent, mint egy anyuka, nem végzem el helyette az ő feladatát, stb. Pl.ha széthagyja a ruháit, akkor nem szedem össze, hanem inkább átlépek fölötte. A sajátomat persze mindig elteszem összehajtva a szekrénybe. Vagy pl.mikor a másik összecsinálja a wc-t, akkor nem takarítom ki utána, csak magam után, ha én piszkoltam össze. Az sem zavar, ha a másik ember a mosatlanjával telepakolja a mosogatót, mert akkor a mosatlanjaimat elmosom a fürdőszobában és kitakarítom utána a mosdót. Persze ritkán a másik helyett is szoktam dolgozni, mondjuk amikor padlót takarítok, akkor az egész lakásra szokott vonatkozni, illetve bútoroknál is. Csupán nem vagyok szolgalelkű, és nincs arra ingerenciám, hogy mindig a másik felnőtt ember után pakoljak el és lássam el, mint egy gyereket. Persze az más állapot lenne, ha ideiglenesen lebénulna a párom, megbetegedne. Akkor természetesen segítem őt és rendet teszek nála is, de amíg nem áll fent ilyen probléma, addig nem szívesen csinálok meg más helyett dolgokat.

Ilyen vagyok. Ettől még tudom szeretni a másikat, csak helyette melózni nem szeretek. Mekkora hátrány ez párkeresésnél?

2019. máj. 18. 12:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
76%

De hát éppen erre buzdít mindenki, hogy nem kiszolgálni kell hanem egymással összhangban élni.

Ha pedig mindig rendetlen, magát kiszolgáltató fiúkba futsz bele, hát...

2019. máj. 18. 13:35
 42/66 anonim ***** válasza:
83%
#38 ha egy lusta disznó, ki kell rakni. Ennyire egyszerű. Ne problémázz.
 43/66 anonim ***** válasza:
77%

Akkor meg otthagyom es kesz. Ez van.

Bar nyilvan akarkivel nem koltozik ossze az ember, szoval...

Nem tudom, lehet ugyanazt csinalnam mint te, tuntetoleg. Vagy inkabb csak siman nem vennem eszre, hogy gyulik gyulik a mosatlan tanyer stb amig o is megcsinalja:D akkor nem annyira feltuno h csak az enyemet csinalom, de talan eszreveszi magat.

Mondjuk ha vmi egyszeru 8-4ig ulomunkam lenne lehet en tobbet fozocskeznek stb, de orvoskent kvara nincs mar se erom se kedvem sokszor otthon ugrabugralni

44/66 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedni jöttem fel. :) Főleg veled nem. Tiszteletlen stílusban irogattál, szóval...találd ki vagy amit akarsz.
2019. máj. 18. 13:36
 45/66 A kérdező kommentje:
Már otthagytam rég. Csak furcsa volt, hogy ilyen kis elkényeztetettekbe botlok bele.
2019. máj. 18. 13:38
 46/66 anonim ***** válasza:
13%
Te most hozzám beszélsz? Bottal sem piszkálnálak meg, még hogy ismerkedni veled :D De jó visszavágás volt, most már biztos troll vagy.
2019. máj. 18. 13:39
 47/66 A kérdező kommentje:
Gondolom én is boldoggá teszlek valamilyen szinten, hiszen még mindig velem kötekedsz. Tényleg boldog lehetsz, ha erre szükséged van. Boldog emberek egyik ismertetője, hogy belerúgnak a földön fekvőbe.
2019. máj. 18. 13:42
 48/66 A kérdező kommentje:
Szimplán van türelmem a kreténekhez is. Ennyi.
2019. máj. 18. 13:42
 49/66 anonim ***** válasza:
14%
Szeretek trollokkal vitázni, nincs azzal semmi baj. Ez egy közös hobbink.
2019. máj. 18. 13:43
 50/66 A kérdező kommentje:
Minek vagy még itt? Ha azért, hogy a tiéd legyen az utolsó szó, hát legyen. Írj akkor még valamit. Szeretem olvasni a szövegeidet.
2019. máj. 18. 13:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!