Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az ellentétek tényleg kiegészí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ellentétek tényleg kiegészítik egymást?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akiben nagyon sok hasonlóságot véltem felfedezni. Sok mindenben olyan mint én, személyiségre.

Teljesen, én még nem is ismertem ilyet, akinek ennyire hasonlított volna a személyisége az enyémhez. Régen éreztem már egy férfin, hogy teljesen benne van egy beszélgetésben és érdekli, amit mondok, kérdezget stb. Tehát figyel. Nekem ez nagyon fontos.

Ez most párkapcsolati szempontból rossz dolognak számít?

Állítólag két dudás nem fér meg egy csárdában, nem?

Vagy hogy is van ez?

Amúgy egy pasi csak akkor figyel így egy nőre ha tetszik neki?

2022. márc. 31. 07:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mindenkivel van közös és különböző dolgok. A két halmaznak legyen metszete a lényeges dolgokbnak.
2022. márc. 31. 13:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Épp ma beszéltem valakivel, és igen, létezik ez.
2022. márc. 31. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!