Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik felállás jobb? Amikor hasonló emberek alkotnak egy párt, vagy különbözőek, akik kiegészítik egymást.
Hasonlóak, szerintem.
Bár ismerek olyat ahol az alap-habitusuk különböző, de egymás javára válik (a nyugodt fékezi a tombolót és a tomboló kimozdítja a nyugodtat).
De jobb a hasonlóság, kivéve ha utálod a saját dolgaid.
Hosszútávú kapcsolat csak hasonló emberek között fog működni. Az alap mentalitásnak, az értékrendnek, a véleményeknek a fontos dolgokról meg kell egyeznie. Enélkül nem megy, semmi jövője, mert eleve a jövőkép is teljesen más.
Két különböző ember pedig soha nem fogja kiegészíteni egymást. Ez is a hasonló emberek privilégiuma. Soha senki nem egészített ki annyira, mint a mostani párom akivel szó szerint ugyan az az ember vagyunk.
Mondom én, hogy az "általános" emberek sportja a szerelem, mert ugye minél furább (nem jó értelemben) vagy, annál kisebb az esély, hogy hasonlóval találkozol...
Ezt megszívtam.
Ma már egyszer tettél fel erről kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Hasonló a hasonlót vonzza, zsák a foltját mindig megtalálja.
Másodszor írom ezt le neked, nem igaz, hogy neked százszor kell mindent elmondani, hogy felfogd!!!!!
3# +1
Mi nagyon egyformak vagyunk a párommal, tökéletesen működik a kapcsolatunk. Attól hogy egyformák vagyunk még nem lesz monoton viszont nem kell kompromisszumot kötni semmiben.
Hasonlót mondunk, de miben hasonlók, néhány területen csupán.
Millió dologban pedig eltérnek egymástól a párok, az étel sósságán át a wc papír lágyságáig más véleményen vannak, tehát mindig lesznek ütközőpontok.
Köszönöm a válaszokat.
Most tettem fel először ezt a kérdést, nyugi #5
Szerintem az sem jó, ha túl hasonló a két ember. Persze a túlságosan különböző sem feltétlenül a legjobb.
Mégis valahol azt gondolom, hogy jó, ha a párok kiegészítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!