Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadtátok amikor először utasította vissza a párotok a szeretkezést?
Figyelt kérdés
Velünk ez tegnap este történt meg. Ingerült volt egy picit és nyúzott, rossz napja volt. Gondoltam felvidítom, elkezdtem simizni, kezdeményezni és lehurrogott. Nagyon rosszul esett. :(
Nekem Ő az első és 4 hónapja vagyunk együtt. Ti hogyan fogadtátok az ilyet? Ugye ez nem jelenti azt, hogy kihűl a kapcsolat? Én is utasítottam már el, mikor álmos voltam, de szépen megmondtam neki, nem lehurrogtam. :(
2022. márc. 30. 08:22
11/11 anonim válasza:
Sehogy. Én is hurrogtam már le a másikat, mikor tényleg nagyon rossz passzban voltam, neki meg csak a szexen járt az esze. Ez nem felvidítás.
Ő is utasított már vissza, mert fáradt volt, vagy nem volt kedve.
Azóta sem hűlt ki a kapcsolatunk sem szexuálisan, sem érzelmileg. Nem lehet mindig mindenkinek kedve, bárkinek lehet rossz napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!